Samenvatting: SightCall sluit $ 42 miljoen Series B-ronde om de markt voor visuele assistentie aanzienlijk uit te breiden met augmented reality en kunstmatige intelligentie

SightCall gaat vooruit als marktinnovator en leider met verhoogde R & D-investeringen om AI- en AR-mogelijkheden uit te breiden

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–SightCall, ‘s werelds toonaangevende augmented reality (AR) -gestuurde platform voor visuele assistentie, kondigde vandaag de sluiting aan van $ 42 miljoen aan Serie B-financiering onder leiding van InfraVia Capital Partners, samen met mede-investeerder Bpifrance, via zijn Groot Venture-fonds. Het bedrijf is van plan de fondsen te gebruiken om zijn onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen te verdubbelen en de AI- en AR-mogelijkheden van zijn platform te vergroten.

Aangezien ‘s werelds grootste bedrijven in verschillende branches, waaronder verzekeringen, gezondheidszorg, consumptiegoederen en industrie, het tempo en de investeringen in digitale transformatie aanzienlijk hebben verhoogd, heeft de behoefte aan uitgebreide oplossingen die de mogelijkheden bieden van live-videosamenwerking op afstand in combinatie met augmented reality-innovatie de manier waarop ondernemingen klantenservice bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Treble
Ethan Parker

sightcall@treblepr.com

error: Content is protected !!