Zynga lanceert Harry Potter: Puzzles & Spells wereldwijd

De enige Match 3-puzzelgame die zich afspeelt binnen de originele Harry Potter-boeken en films brengt magische puzzel-gameplay naar mobiele apparaten

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Vandaag kondigde Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een mondiale leider op het gebied van interactieve entertainment, aan dat zijn magische Match 3-mobiele game Harry Potter: Puzzles & Spells officieel gelanceerd is en wereldwijd wordt geïntroduceerd. De game, die officieel is gelicenseerd van Warner Bros. Games en gepubliceerd wordt onder het Portkey Games-label, is beschikbaar als gratis download op Android- en iOS-apparaten, evenals op Amazon Kindle en Facebook.


Toen de Harry Potter-serie voor het eerst in de bioscoop kwam, was dat een van die zeldzame momenten waarop iedereen hetzelfde boek aan het lezen was, het over dezelfde film had en dezelfde ervaring deelde,” zei Yaron Leyvand, Senior Vice President of Casual Games bij Zynga. “Harry Potter: Puzzles & Spells bewijst eer aan de connectie van de fans met de serie door middel van een mobiele game die bol staat van de hoogtepunten en fantastische Wizarding World-details die een wereldwijd publiek hebben betoverd. De feedback op de soft-launch was uitstekend en we kunnen niet wachten tot fans over de hele wereld de game kunnen spelen.”

Mobiele games zijn nog nooit zo populair en zo belangrijk geweest voor mensen als nu. Men speelt games ter vermaak, als ontspanning, en als een toegankelijke bron van bemoediging en verbinding,” zei Bernard Kim, President of Publishing bij Zynga. “Met Harry Potter: Puzzles & Spells kunnen fans zich onderdompelen in de magie, puzzels en verwondering van de serie en Clubs vormen om samen te werken en contact te leggen met andere fans van de Wizarding World.”

In Harry Potter: Puzzles & Spells betreden spelers een Match 3-avontuur boordevol spreuken, humor, kleur en karakters uit de Harry Potter-serie. Begeleid door de soundtrack en voice-over-opnames van de originele Harry Potter-films volgen fans een authentieke, mobiele hervertelling van de reis van Harry door de Wizarding World. Terwijl ze onderweg spreuken en speciale opkikkers verdienen, lossen spelers Match 3-puzzels op die zijn bevolkt met springende Chocokikkers, fladderende Gevleugelde Sleutels, strijdende tovenaarsschaakstukken en andere onverwachte obstakels en objecten. Tussen de kleurrijke puzzels door worden spelers getrakteerd op iconische momenten uit het verhaal, zoals de reis van Harry aan boord van de Zweinsteinexpres, de magische wezens van Hagrid, en Hermelien die de Wingardium Leviosa-spreuk uitspreekt.

Naarmate ze hun magische talenten opbouwen, verdienen spelers spreuken, power-ups en ervaringspunten terwijl ze vooruitgang boeken in de game en hun vaardigheden en in-game personages naar een hoger niveau tillen. Spelers kunnen ook krachtige beloningen verdienen door Dagelijkse Evenementen te voltooien die naar verschillende momenten uit de Harry Potter-serie verwijzen. In de geest van kameraadschap en vriendelijke competitie van Zweinstein kunnen spelers zich aansluiten bij clubs of zelfs clubs vormen met andere fans om contacten te leggen, samen te werken aan puzzelstrategieën, levens te delen en om prijzen te strijden in exclusieve Club-evenementen.

Gedurende de komende zeven dagen zullen spelers die de game downloaden voor hun Android- of iOS-apparaat direct een Welkomstbundel ontvangen met in-game goud, extra levens en speciale Zwerkbalbrillen om hun avatars te personaliseren.

Harry Potter: Puzzles & Spells is wereldwijd te spelen op iOS- en Android-apparaten, evenals op Amazon Kindle en Facebook. Bezoek voor meer details de website van de game op www.harrypotterpuzzlesandspells.com. Voor meer informatie en om in contact te komen met andere fans, volgt u ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Bezoek voor begeleidende beelden en video’s http://bit.ly/HPPuzzlesSpells_WWL

Over Zynga

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!TM, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With FriendsTM en Zynga PokerTM. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Over Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, een afdeling van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiegever en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve markt op alle platforms, inclusief console-, handheld-, mobiel- en PC-gebaseerde games, voor zowel interne als externe gametitels. Meer informatie over Warner Bros. Games is te vinden op https://www.wbgames.com/.

Over Portkey Games

Portkey Games, van Warner Bros. Games, is een label gewijd aan het creëren van nieuwe mobiele en videogame-ervaringen in de Wizarding World, die de speler in het middelpunt van hun eigen avontuur plaatsen, geïnspireerd door de originele verhalen van J.K. Rowling. Portkey Games biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen keuzes voor de verhaallijn te maken en de Wizarding World-instelling te gebruiken om nieuwe en unieke ervaringen te creëren. Het label werd opgericht om gamers en fans nieuwe game-ervaringen te bieden waarmee ze zich kunnen onderdompelen in de magie van de Wizarding World waar ze hun eigen magische Wizarding World-verhaal kunnen definiëren.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken met betrekking tot, onder andere, de naam, gameplay-details, gamefuncties, en een tijdelijke promotie in Harry Potter: Puzzles & Spells. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘voornemens’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere termen in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD en HARRY POTTER karakters, namen en gerelateerde indicia zijn handelsmerken van © en ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Alle rechten voorbehouden.

WB-SCHILD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dana Whitney

dwhitney@zynga.com

error: Content is protected !!