Weber vie grillauksen uudelle tasolle WEBER CONNECT Smart Grilling 2.0 -sovelluksella

Ensiluokkainen kokonaisvaltainen käyttökokemus + älykäs teknologia tarjoaa grillauksen harrastajille digitaalisia työkaluja suussa sulavien aterioiden luomiseen millä tahansa hiili-, kaasu-, pelletti- tai sähkögrillillä.

Palkitussa sovelluksessa on interaktiivinen kojelauta, reseptejä, sisältöä ja ohjevideoita inspiroimaan ulkoilmakokkeja maailmanlaajuisesti.

PALATINE, Ill.–(BUSINESS WIRE)–Juuri ennen vuoden 2023 ulkogrillauskauden alkua Weber-Stephen Products, LLC, maailmanlaajuinen johtava ulkogrillaus-, teknologia- ja tuotealan yritys, esitteli tänään uudistetun WEBER CONNECT Smart Grilling 2.0 -sovelluksen. Sovellus sisältää uusia ominaisuuksia, kuten dynaamisen grillauskojelaudan, graafisen esityksen ruoanvalmistuksesta, reseptejä, opetusvideoita sekä usean grillin ja reseptin kypsennysominaisuuksia. Sovellus auttaa käyttäjiä seuraamaan ja valvomaan ruoanvalmistustaan – joko grillin ääressä tai etänä – ja tarjoaa inspiraatiota ja grillaustietoa tuoreessa, virtaviivaistetussa ja kauniisti suunnitellussa kokemuksessa.


WEBER CONNECT -sovellus, jonka Weberin ohjelmistoinsinöörit ovat luoneet kokonaan itse, on grillauksen harrastajien käytettävissä useilla kielillä, ja se tukee kaasu-, puuhiili-, puupelletti- ja sähkökäyttöistä grillausta WEBER- ja muilla kuin WEBER-merkkisillä grilleillä. Kokemuksen luomiseksi Weber-tiimi kerrosti useita datapisteitä, jotka siirtävät tietoa pilveen erittäin hyvin organisoidulla tavalla, jotta ulkokokit saavat jatkuvia, värikkäitä ja dynaamisia aika- ja lämpötilalukemia juuri oikealla hetkellä.

”Ulkona kokkaaminen Weberin kanssa on hauskaa, nautinnollista ja rentouttavaa, ja olemme uudistaneet uuden WEBER CONNECT Smart Grilling -sovelluksemme jokaisen elementin täydentämään sitä poikkeuksellista kokemusta, jonka pyrimme tarjoamaan grilleillämme”, sanoo Nikhil Bhogal, Weberin teknologia- ja liitäntälaitteiden johtaja. ”Kun lähdimme parantamaan sovellustamme, tiesimme, että halusimme parantaa sen ulkoasua ja tuntumaa sekä syventää sen toiminnallisuutta ja käytettävyyttä, jotta se sopisi kaiken tasoisille ulkokokeille, ja luoda sovelluksen, jota ei ole saatavilla muualla kuin Weberillä.”

”Olemme luoneet grilliemme omistajille räätälöidyn, ohjatun grillauskokemuksen, joka sisältää uuden kojelaudan, ominaisuuksia, toiminnallisuutta ja sisältöä, joka ulottuu aloittelevista kokeista asiantuntijoihin. Esimerkiksi kokki, joka käyttää useampaa kuin yhtä grilliä, voi nyt seurata ja valvoa, mitä hänen SMOKEFIRE-puupellettigrillissään tapahtuu, samalla kun hän valmistaa eri ateriaa WEBER GENESIS -kaasugrillissä. Edistyneemmille grillaajillemme uusi tarkkuusgraafi näyttää visuaalisesti sekunnin tarkkuudella, miten grillaus etenee”, Bhogal lisäsi.

TIETOJA WEBER CONNECT SMART GRILLING 2.0 -SOVELLUKSESTA

WEBER CONNECTSmart Grilling App, Weberin älykkäiden grillien ja laitteiden kumppanuussovellus, mullisti ulkogrillauksen, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2020 yhtiön Smart Grilling Hubin kanssa, jolloin se sai Best Connected Home Product –palkinnon.

Uudelleen suunniteltu WEBER CONNECT Smart Grilling 2.0 -sovellus sisältää seuraavat ominaisuudet:

Kokonaan uudistetut grafiikat. Kuluttajien kysynnän perusteella käyttäjät voivat nyt kerralla nähdä useiden ruokien grillauksen graafisesti tehtäväohjaustyylisellä kojelaudalla. Seuraa grillin lämpötilan (ja ruoan!) muuttumista kauniilla, värikkäillä live-grafiikoilla, jotka kuvaavat lämpötilan vaihtelua grillauksen aikana. Jokainen älygrilli ja WEBER CONNECTSmart Grilling Hub pystyy käsittelemään jopa 12 reseptiä ja ajastinta kerralla sekä jakamaan sovelluksen tietoja useiden käyttäjien kanssa, joten kokit voivat tarvittaessa saada apua muilta henkilöiltä aterian valmistuksessa.

Lisäksi käyttäjät voivat jakaa tilapäivityksiä ystävien ja perheenjäsenten kanssa kaaviotietojen viennin avulla. Kuvien lisäksi voidaan luoda ja ladata CSV-tiedostoja taulukkolaskennan ystäville.

Lisää reseptejä. Sovelluksen yli 300 reseptin joukkoon lisätään usein uusia, ja sovellus tukee monia eri ruokavalioita kasvissyöjistä kalansyöjiin. Weberin grillimestarit ovat luoneet ja testanneet jokaisen reseptin, joista fanien suosikit on nostettu esiin. Kaikki reseptit ovat ”älykkäitä reseptejä”, jotka opastavat käyttäjiä askel askeleelta lyhyiden videoiden ja selkeiden ohjeiden avulla.

Parempi käytettävyys. Onko sinulla useita grillejä tai älylaitteita? Voit nimetä jokaisen ja seurata niitä sovelluksessa. Tarkastele viimeksi valmistettuja reseptejä helposti ja merkitse suosikit kirjanmerkkeihin.

Päivitetty laitetuki. WEBER CONNECT 2.0 -sovellus on yhteensopiva iPhonen, iPadin, Apple Silicon -tietokoneiden ja Android-käyttöjärjestelmien kanssa. Lisäksi käyttäjät voivat helposti ottaa yhteyttä Weberin asiakaspalveluun, jos tarvitsevat lisäapua.

Parempi esteettömyys. Weberin suunnittelijat harkitsivat tarkkaan, että sovelluksesta tehtäisiin helpommin lähestyttävä useammalle kokille, joten he päivittivät WEBER CONNECT 2.0:n niin, että se mahdollistaa dynaamisen tekstin (mahdollisuus kasvattaa fonttikokoa) ja puheäänen (auttaa näkövammaisia kokkeja). Sovelluksessa on myös ilta- ja yöolosuhteita varten pimeä tila, jossa sovelluksen käyttöliittymä voidaan vaihtaa värillisestä mustavalkoiseksi silmien rasituksen vähentämiseksi.

Seuraa lämpötiloja mistä tahansa. Grillit ja laitteet WEBER CONNECTin teknologian kanssa voivat seurata grillin lämpötilaa ja varoittaa käyttäjiä, kun lämpötila laskee tavoitelämpötilan alapuolelle tai kun lämpötilassa tapahtuu muita vaihteluita. Teknologia tarjoaa myös reaaliaikaista tietoa ruoan lämpötilasta liitettyjen elintarvikeantureiden avulla. Käyttäjät voivat seurata lämpötilan nousua sovelluksen kaavioissa ja kuvaajissa sekä saada hälytyksen, kun ruoka saavuttaa tavoitelämpötilan.

Säädä lämpötilaa etänä. Joissakin Weberin älygrilleissä, kuten SMOKEFIRE-puupellettigrillissä, omistajat voivat muuttaa grillin kypsennyslämpötilaa ja -tilaa sovelluksen kautta. Lisää lämpötilaa tai sammuta grilli mukavasti sohvalta käsin.

Uusi WEBER CONNECT 2.0 -sovellus on saatavilla Google Play Storesta tai Applen App Storesta. Jos haluat tehdä mistä tahansa grillistä älykkään grillin, osta WEBER CONNECT Smart Grilling Hub osoitteesta weber.com, Weber-jälleenmyyjältä tai Internet-kauppiailta.

TIETOJA WEBER CONNECT -TEKNOLOGIASTA

WEBER CONNECT -teknologia on patentoitu, tarkka ulkogrillausalusta, joka tekee täydellisen aterian grillaamisesta yksinkertaista vallankumouksellisen WiFi/Bluetooth-yhteyteen perustuvan ja älypuhelimella toimivan vaiheittaisen grillauskokemuksen avulla. Lisäksi teknologia antaa ulkogrillaajien vastaanottaa ilmoituksia ja apua älylaitteisiinsa. WEBER CONNECT -alustan puitteissa Weber tarjoaa älykkäät GENESIS- ja SPIRIT-kaasugrillit sekä SMOKEFIRE-puupellettigrillin, joissa on tämä grilleihin upotettu älykäs teknologia. Yhtiö tarjoaa myös WEBER CONNECT Smart Grilling Hub -grillauskeskusta erillisenä yksikkönä, joka muuttaa minkä tahansa grillin älykkääksi.

TIETOJA WEBER-STEPHEN PRODUCTS, LLC:STÄ

Weber, jonka pääkonttori sijaitsee Palatinessa, Illinoisissa, USA:ssa, on maailman johtava grillibrändi. Yrityksen perustaja George Stephen, Sr., perusti ulkogrillituoteryhmän, kun hän keksi alkuperäisen hiiligrillin yli 70 vuotta sitten. Weber tarjoaa kattavan, innovatiivisen tuotevalikoiman, johon kuuluu puuhiili-, kaasu-, pelletti- ja sähkögrillejä, savustuslaitteita, grillausastioita ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu tuomaan ihmiset yhteen luomaan upeita muistoja ja herkullista ruokaa. Weber tarjoaa grillejä, lisävarusteita, palveluja ja kokemuksia miljoonien ihmisten intohimoiselle yhteisölle 78 maassa.

WEBER, pallogrillin siluetti, pallogrillin kokoonpano, GENESIS, SPIRIT, SMOKEFIRE ja WEBER CONNECT ovat Weber-Stephen Products LLC:n omistamia tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity ja joille on haettu rekisteröintiä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Tämän ilmoituksen alkuperäiskielinen versio on tekstin ainoa virallinen versio. Käännös on tarjolla vain lukijan mukavuuden vuoksi, ja sitä tulee verrata alkuperäiskieliseen versioon, joka on ainoa oikeudellisesti todistusvoimainen teksti.

Contacts

Kristina Peterson-Lohman

media@weber.com

error: Content is protected !!