Selectie van Aqara-producten verkrijgbaar in Apple Stores in Europa

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–Aqara, een van de grootste leveranciers van smart home producten en oplossingen, heeft bekendgemaakt dat vanaf nu een selectie van Aqara-producten verkrijgbaar is in de Apple Store Online in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Tot dit productassortiment behoren de Aqara Hub M2, de nieuwste smart home hub van Aqara, en de Aqara Camera Hub G2H, met ondersteuning van HomeKit Secure Video en hubfunctionaliteit. Andere beschikbare producten zijn de Door & Window Sensor, de Temperature & Humidity Sensor en de Vibration Sensor.

Over de afgelopen jaren heeft Aqara zich ontwikkeld tot een van de populairste smart home merken onder HomeKit-gebruikers wereldwijd. Het merk levert een uitgebreid assortiment van HomeKit-accessoires voor smart home gebruikers waar ook ter wereld, waaronder meer dan 100 HomeKit-compatibele artikelen in diverse categorieën, zoals smart home hubs, beveiligingscamera’s, sensoren, slimme stekkers, gordijn- en rolluikbedieningen en slimme deursloten. Het HomeKit-productassortiment van Aqara wordt gekenmerkt door een hoge productkwaliteit, betaalbare prijzen en naadloze integratie met HomeKit.

“Being able to offer Aqara products in Apple Stores in Europe is an essential step for us to connect with a fast-growing community of HomeKit users globally, and we are looking to further expand our product assortments in more Apple Stores in Europe and other regions in the near future,” said Cathy You, Senior Vice President of Aqara.

“De mogelijkheid voor ons om Aqara-producten aan te bieden in Apple Stores in Europa is een essentiële stap voor het versterken van onze band met de snelgroeiende wereldwijde HomeKit-gebruikerscommunity, en we verheugen ons erop in de naaste toekomst een nog uitgebreider productassortiment te kunnen aanbieden in nog meer Apple Stores in Europa en andere regio’s,” aldus Cathy You, Senior Vice President van Aqara.

Over Aqara

Aqara, opgericht in 2016, is een toonaangevende leverancier van smart homes met kantoren in New York en Shenzhen. We bieden uitgebreide smart home producten en oplossingen die prachtig zijn ontworpen en die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Onze producten variëren van een verscheidenheid aan sensoren tot schakelaars, gordijnregelaars en deursloten, en we hebben wereldwijd meer dan 400 Aqara Home-winkels geopend om meer gepersonaliseerde smart home oplossingen te bieden.

We blijven onze wereldwijde aanwezigheid uitbreiden in de Verenigde Staten, de EU, Rusland, Zuidoost-Azië, Korea en China, en onze online apparaten zijn te krijgen in 192 landen en gebieden, waarbij we meer dan 2 miljoen klanten bedienen. We streven ernaar om smart home technologie naar elk huishouden over de hele wereld te brengen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website en ons volgen op onze sociale media platforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen van de media:
Michell Li
media@aqara.com

error: Content is protected !!