Samenvatting: Verimatrix brengt moeiteloze applicatiebeveiliging naar de massa, lanceert nieuwe ProtectMyApp-dienst voor ontwikkelaars

ProtectMyApp staat bekend als de eenvoudigste, meest kosteneffectieve aanpak in de sector die een antwoord biedt op de behoeften van Android en iOS-toepassingsbescherming voor ontwikkelaars van alle formaten


AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)–Verimatrix (Paris:VMX), een wereldwijde leverancier van beveiligings- en analyseoplossingen die apparaten, diensten en applicaties beschermen, kondigt vandaag de lancering aan van ProtectMyApp, een baanbrekende nieuwe dienst die is ontworpen om kosteneffectieve beveiliging van mobiele applicaties te bieden aan ontwikkelaars – met een ongeëvenaard niveau van eenvoud en snelheid in de beschermingsfase van de app-ontwikkeling.

Met ongebreidelde reverse-engineering en sabotageactiviteiten die kunnen leiden tot potentieel verwoestende kwetsbaarheden, financiële verliezen en gegevensdiefstal, zoeken huidige mobiele applicatie-ontwikkelaars een antwoord op de steeds toenemende cyberbedreigingen. Ontwikkelaars kunnen zich nu aanmelden op www.ProtectMyApp.com en eenvoudig hun definitieve, gecompileerde applicaties uploaden en de beschermde applicatie binnen enkele minuten terugontvangen zonder de noodzaak van beveiligingsexpertise.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact

Kelly Foster

+1 619 224 1261

kfoster@verimatrix.com

error: Content is protected !!