Samenvatting: PPG introduceert digitaal kleurafstemmingsapparaat voor bedrijfsvoertuigen

ColorReader levert nauwkeurige resultaten in seconden

ROLLE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)–PPG (NYSE: PPG) heeft vandaag de introductie aangekondigd van zijn draagbare digitale ColorReader-apparaat, waarmee klanten in de bedrijfswagensector snel en nauwkeurig kleuren kunnen afstemmen op het PPG DELFLEET ONE®-kleurenpalet en internationale standaardkleuren.

ColorReader is een BLUETOOTH®-verbonden apparaat dat werkt met een speciale app. Het apparaat is beschikbaar voor iOS- en Android-tablets en smartphones en biedt een zeer nauwkeurige kleurovereenkomst in slechts enkele seconden.

“Gebruikers hoeven alleen maar de ColorReader-app te downloaden, verbinding te maken met hun smartphone of tablet en ColorReader op het geverfde oppervlak te plaatsen om te scannen”, zegt Jo Thompson, PPG-kleurmarketingmanager, autoreparatielak, Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “ColorReader biedt ook een slimme oplossing wanneer een smartphone of tablet niet beschikbaar is, door na het scannen direct de drie meest overeenkomende kleuren weer te geven op het ingebouwde display.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Wood

Corporate Communications, EMEA

+31 6 5121 6579

awood@ppg.com

Lynne Evosevich

Automotive Refinish

+1 878-208-2804

evosevich@ppg.com

www.ppg.com

error: Content is protected !!