Samenvatting: Nestlé Purina Petcare neemt category management strategie mee naar de metaverse met Blue Yonder en 3DVR Solutions

Toonaangevend Amerikaans dierverzorgingsbedrijf stimuleert innovatie met Blue Yonder’s category management strategie en 3D-visualisatie van 3DVRS.

ST. LOUIS & SCOTTSDALE, Ariz. & BRISBANE, Australië–(BUSINESS WIRE)–Om de klantervaring en -tevredenheid te verbeteren, willen detailhandelaren een gepersonaliseerd assortiment en gemakkelijk te navigeren product displays in hun winkels. Daarom heeft Nestlé Purina Petcare, de toonaangevende fabrikant van dierverzorgingsproducten, met succes Blue Yonder’s category management-oplossing doorgevoerd en geïntegreerd met de 3D virtual reality-technologie van 3DVR Solutions (3DVRS), om zijn retailpartners te helpen met een betere merchandising van hun winkelschappen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Blue Yonder Public Relations Contacts:

Marina Renneke, APR, Corporate Communications Director

Tel: +1 480-308-3037, marina.renneke@blueyonder.com

error: Content is protected !!