Samenvatting: EXERTIS schaalt op met Boomi, waardoor de tevredenheid van partners en klanten wereldwijd toeneemt

Toonaangevende Britse technologiedistributeur verhoogt IT- en operationele efficiëntie en levert wrijvingsloze transacties om snelle groeiplannen te ondersteunen

LONDEN & CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)–Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat de toonaangevende, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde technologiedistributeur EXERTIS, het gebruik van Boomi’s toonaangevende, uniforme integratieplatform uitbreidt om de tevredenheid van partners en klanten op wereldwijde schaal te verbeteren.
EXERTIS werkt samen met 2400 technologiepartners, waaronder Apple, Samsung, Microsoft en Dell Technologies, en bedient meer dan 50.000 detailhandelaars en wederverkopers in meer dan 20 landen. In het kader van een volledig dienstenpakket levert EXERTIS IT-hardware en -software aan elektronische handelaars en host het de e-commercewinkels van sommige klanten, waarbij het volledige klanttraject wordt beheerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Wereldwijde bedrijfscommunicatie

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

error: Content is protected !!