Mattel® lanceertHot Wheels™ Infinite Loop Digitaal Racespel, het eerste gratis spel voor het Hot Wheels® Merk

  • Brengt iconische franchise naar mobiele platform voor fans ouder dan 13 jaar

EL SEGUNDO, Calif.–(BUSINESS WIRE)–Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) heeft vandaag de lancering aangekondigd van Hot Wheels™ Infinite Loop, een nieuw digitaal racespel dat de legendarische Hot Wheels® catalogus naar mobiele toestellen brengt voor de ultieme smash-and-crash speed competition. Met een introductie gepland met Gamescom, de belangrijkste handelsbeurs in Europa voor de digitale gamecultuur in Keulen, Duistland, is Hot Wheels Infinite Loop beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad en het zorgt ervoor dat de fans op een spannende nieuwe manier betrokken kunnen zijn bij het merk.

Het eerste door Mattel gepubliceerde, gratis spel voor de Hot Wheels franchise, Hot Wheels Infinite Loop vindt de meest bekende Hot Wheels voertuigen waar de fans mee opgroeiden, opnieuw uit binnen een racespel en auto-verzamelspel voor spelers vanaf 13 jaar en ouder.

Een deel van het plezier vanHot Wheels was altijd het verzamelen van begeerde wagens en Hot Wheels Infinite Loop brengt dat concept terug tot leven. Spelers concurreren in realtime tegen andere racers van de hele wereld om upgrades te verdienen en de meest legendarische Hot Wheelsauto’s te verzamelen, inclusief de Bone Shaker™, Twin Mill™, Rodger Dodger™ en zo veel meer.

Hot Wheels is het nummer 1 best verkochte speelgoed ter wereld* en nu geven we fans een volledig nieuwe, gratis digitale game-ervaring,” zei Janet Hsu, Chief Franchise Officer bij Mattel. “Hot Wheels Infinite Loop is nog een voorbeeld van de toewijding van Mattel om onze wereldwijd erkende franchises op nieuwe manieren tot leven te brengen als deel van onze transformatie in een IP-gedreven, hoog presterend speelgoedbedrijf.”

Om de lancering van Hot Wheels Infinite Loop te vieren, onthulde Mattel een trailer waarin het turbogedreven racen getoond wordt hier.

Hot Wheels Infinite Loop is beschikbaar als een gratis download in de App Store voor iOS toestellen en het komt binnenkort naar de Google Play Store. Android gebruikers kunnen zich nu reeds registreren voor het spel om speciale beloningen te ontvangen inclusief de zeer gestroomlijnde Tur-Bone Charged™ auto met exclusieve bekleding bij de lancering. Hot Wheels Infinite Loop werd ontwikkeld in samenwerking met Creative Mobile, de makers van Drag Racing en Nitro Nation.

Beeldpresentatie van Hot Wheels Infinite Loop kan hier gevonden worden. Voor meer over Hot Wheels Infinite Loop en om up-to-date te blijven met al het laatste nieuws en evenementen, volg Facebook of bezoek de officiële website.

*Bron: The NPD Group/Retail Tracking Service/G12/Jan-Dec 2018/Total Toys/Units

Over Mattel

Mattel is een vooraanstaand internationaal bedrijf voor kinderanimatie dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsspeelgoed en consumentenproducten. We creëren innovatieve producten en ervaringen die inspireren, entertainen en kinderen speels helpen te ontwikkelen. We betrekken klanten via ons portfolio van iconische franchises, inclusief Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends® en MEGA®, zowel als andere populaire merken die we bezitten of licentiëren in samenwerking met internationale entertainmentbedrijven. Onze aanbiedingen omvatten, film- en televisiemateriaal, gaming, muziek en live-evenementen. We zijn actief op 40 locaties en verkopen producten in meer dan 150 landen in samenwerking met de ‚s werelds grootste retail- en technologiebedrijven. Sinds zijn oprichting in 1945, is Mattel er trots op een vertrouwde partner te zijn bij het ontdekken van de wonderen van de kindertijd en om ervoor te helpen zorgen dat kinderen hun volledig potentieel kunnen bereiken. Bezoek ons online op www.mattel.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is

Contacts

Craig Sinel

mattel@fortyseven.com

error: Content is protected !!