MapleStory M driejarig jubileum mond uit in enorme update met nieuw Angelic Buster-personage en in-game jubileumevenementen

De update voegt het Angelic Buster Mega Burning Event, een nieuw personageontwikkeling evenement en speciale beloningen toe

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)–MapleStory M, de gratis te spelen mobiele MMORPG voor iOS en Android, zet zijn driejarig jubileum voort met de introductie van Angelic Buster en een groot aantal evenementen waar spelers van kunnen profiteren.


Angelic Buster, geboren als een in ongenade gevallen Nova zonder staart of magie, erfde de krachten van Eskalade, een oude draak die in een oud relikwie van het Pantheon woont. Uitgerust met een draakvormig armkanon, bekend als Soul Shooter, kan Angelic Buster met gemak golven van vijanden vernietigen. In haar tweede slot houdt deze Nova Pirate de kracht van Eskalade vast in een speciale ring, bekend als de Soul Ring, transformeert haar in Angelic Buster en stelt haar in staat haar speciale vaardigheden te gebruiken. Nieuwe personages tussen niveau 3 en 120 kunnen tot twee extra bonuslevels hoger komen elke keer dat ze een level omhoog gaan tijdens het Mega Burning-evenement.

Deze update bevat ook een hele reeks mogelijkheden voor nieuwe spelers om kennis te maken met de systemen en content van het spel en meteen aan de slag te gaan. Bij het bereiken van niveau 10 worden nieuwe personages beloond voor het voltooien van missies. Nieuwe gebruikers kunnen legendarische items versterken en versieren via schatkisten. Bovendien kunnen zowel nieuwe als terugkerende spelers profiteren van overvloedige bonusitems wanneer ze de betalingsoptie voor de eerste keer gebruiken.

De driejarige jubileum Magical Land Events van MapleStory M bevatten:

  • Crafting Merry-Go Round Event: Spelers kunnen op zoek gaan naar materialen uit kerkers, hun draaimolen upgraden naar vier rangen en hun eigen aangepaste stoel krijgen met de mogelijkheid om een mooie stoel te bemachtigen.
  • Magical Land Parade Event: Alle spelers die tijdens het evenement inloggen, krijgen een blijvende verbetering voor alle personages in de wereld waar de verbetering is geactiveerd.
  • Coin Drop Event: Tijdens het evenement hebben alle jagers de kans op een muntdruppel, waarmee spelers items kunnen kopen in de Magical Land Coin Shop.
  • Jumping Cloud Cat Event: Speciaal spel waarbij spelers navigeren op een wolkenkat om bubbels te eten, wat resulteert in munten.
  • Angelic Buster’s Dressing Room: Speciale stof die tijdens het evenement is gevallen, kan worden geruild met een NPC om een jurk te maken. Spelers kunnen tijdens het evenement ook het uiterlijk van hun stijlitems aanpassen.
  • Angelic Buster’s Concert Hall: Spelers kunnen extra EXP krijgen als ze Angelic Buster’s Concert Hall bezoeken, waar gebruikers naar haar liedjes kunnen luisteren.
  • Water Splash Event: Alle spelers krijgen drie gratis tickets voor deze minigame waarin spelers worden beloond voor het ontwijken van verschillende items in een bepaalde tijd.
  • Mr. Kim’s Gift Event: Personages boven level 100 krijgen een verrassingsgeschenk wanneer ze contact hebben met Mr. Kim en de voorraadkast betreden. Dit geschenk is beperkt tot eenmaal per account.
  • Sunshine Point Event: Bij het consumeren van kristallen ontvangen spelers Sunshine Points die hen extra beloningen bieden via het prestatiesysteem.
  • Clash! Slimeshot Event: Een mini ballonschietwedstrijd waarbij een speler tegen een ander speler speelt. Dit is beschikbaar in elk pretpark.

Ga voor meer informatie over MapleStory M, naar de App Store of Google Playpagina en volg @PlayMapleM op Twitter voor de laatste updates.

Assets: MapleStory M driejarig jubileum-video / Kunstwerk

Social media: Instagram / Twitter / Twitch / YouTube / Discord

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens voor de media
Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

error: Content is protected !!