Lookout gepositioneerd als Leider in de IDC MarketScape voor wereldwijde Mobile App Security Testing (MAST)

Lookout erkend als leider in het beveiligen van mobiele apps met haar mobiele dataset van meer dan 170 miljoen apparaten en meer dan 70 miljoen geanalyseerde apps

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Lookout, de leider op het gebied van veiligheid in de post-perimeter wereld, heeft vandaag bekendgemaakt dat het erkend is als leider in de IDC MarketScape: Wereldwijde Mobile App Security Testing 2019 leveranciersbeoordeling – InfoSec focus (doc# US45459219, september 2019). Dit is de tweede IDC MarketScape in de afgelopen 12 maanden waarin Lookout een leider is. Lookout analyseert mobiele apps door haar mobiele dataset; de grootste ter wereld met meer dan 170 miljoen apparaten en meer dan 70 miljoen geanalyseerde apps.

“Een Leider genoemd worden in de IDC MarketScape: Wereldwijde Mobile APP Security Testing 2019 leveranciersbeoordeling bekrachtigt onze visie op de bescherming van bedrijfsgegevens in de mobile-first, cloud-first en perimeterloze wereld,” zei Santosh Krishnan, Chief Product Officer, Lookout. “Lookout is het enige bedrijf dat tot de leiderscategorie van het IDC MarketScape-rapport is benoemd wat zowel Mobile Threat Management als MAST aanbiedt en daarmee organisaties één geïntegreerde oplossing geeft die bescherming biedt tegen het volledige spectrum van mobiele risico’s.”

Mobile App Security Testing (MAST) is de term die IDC gebruikt om services te beschrijven die de code, het gedrag én de client-to-cloud communicatie van de mobiele app inspecteert op kwetsbaarheden. Er zijn drie belangrijke benaderingen, inclusief Static App Security Testing (SAST), Dynamic App Security Testing (DAST) en Behavioral App Security Testing (BAST). Lookout biedt DAST aan door haar app-analyse en BAST met haar AI-aangedreven auto-veroordeling van risico. SAST omvat mobiele app-penetratietesten en code-analyse tijdens ontwikkeling, wat onderdeel is van een andere evaluatie.

“Beveiligingstestende software voor mobiele apps die een groot volume en variatie van mobiele apps inneemt als deel van zijn basis voor analyse, is een cruciale succesfactor voor het gebruik van mobiele apps op de werkplek,” zegt Denise Lund, Research Director, Enterprise Mobility, IDC. “Er ontstaat enorme waarde voor organisaties wanneer MAST-software schaal en kennis toevoegt aan de ontdekking van risicovol gedrag over het brede scala aan mobiele apps dat wordt gebruikt door werknemers, klanten en prospects.”

Over IDC MarketScape:

IDC MarketScape analysemodel van leveranciers is ontworpen om een overzicht te geven van de concurrerende geschiktheid van IT (informatie- en communicatietechnologie) op een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie gebruikt een zorgvuldige scoringsmethodologie die is gebaseerd op zowel kwalitatieve en kwantitatieve criteria wat resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke verkoper binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk raamwerk waarin het aanbod van product en diensten, mogelijkheden en strategieën, en huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT, telecommunicatie of branchespecifieke leveranciers zinvol kan worden vergeleken. Het framework levert ook een 360-graden evaluatie van de sterke en zwakke punten aan huidige en toekomstige leveranciers.

Over Lookout

Lookout is een cybersecurity bedrijf voor de post-perimeter, cloud-first, mobile-first wereld. Aangedreven door de grootste dataset van mobiele code die er bestaat, biedt de Lookout Security Cloud inzicht in het volledige spectrum van mobiele risico’s. Lookout wordt vertrouwd door honderden miljoenen individuele gebruikers, bedrijven en overheidsinstellingen en partners zoals AT&T, Verizon, Vodafone, Microsoft, Apple en anderen. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco; Lookout heeft kantoren in Amsterdam, Boston, Londen, Sydney, Tokio, Toronto en Washington D.C. Voor meer informatie, bezoek www.lookout.com en volg Lookout op zijn blog, LinkedIn, en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lookout PR: Eileen Kemp, [email protected]

error: Content is protected !!