KartRider Rush+ seizoen 3 voegt nieuwe PvP kampioenschapsmodus toe

Geclassificeerde modus seizoen 3 trapt af met nieuwe karts, karakters, banen enzovoort!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)–De lang verwachte seizoen 3-update voor free-to-play racer voor mobiel KartRider Rush+ is nu live! Openend met een nieuw Ice Throne-thema, voegt de update de geheel nieuwe kampioenschapsmodus toe, plus nieuwe karts, karakters en nieuwe uitdagende banen.


De kampioenschapsmodus staat een beperkte tijd open, van 10 september tot en met 22 september. In deze modus kunnen racers hun vaardigheden testen in 4-tegen-4-matches tegen NPC-opponenten. Om de uiteindelijke kampioen te worden, moeten teams hun ‘ultimate skill’ gebruiken en 5 opeenvolgende matches winnen.

Met de seizoen-3-update zullen racers in staat zijn in stijl te rijden met nieuwe karts, waaronder White Knight, Iceball, Emperor’s New Car en andere, terwijl zij zich klaarmaken om de eindstreep te passeren in Ranked Mode seizoen 3 die vandaag wordt afgetrapt!

Een nieuw wekelijks intekenevent zal op 14 september starten. Spelers die elke dag inloggen kunnen rewards verdienen zoals K-Coins, Turbo Crystal, L-Decoder, Quick L- Badge en ‘Bluebird’-kart.

Nieuwe systeemupdates en verbeteringen zijn onder andere:

  • Soulmatesysteem: BFF’s met een verbond van 500 of meer kunnen een team vormen met een vriend om soulmates te worden en samen avonturen beleven om verschillende rewards te verdienen.
  • Pet Breakthrough-systeem: Racers kunnen een doorbraak bewerken voor lievelingen die maximumniveaus hebben bereikt, om hun prestatiecijfers te verhogen door het gebruiken van ‘Super Candy’, verkrijgbaar via Codes.
  • Firecracker-item en Free Movement: Een nieuw voetzoekeritem is verkrijgbaar in de My Home- setting met vrienden om hun verbond te vergroten, terwijl Free Movement spelers in staat stelt om te bewegen op de achtergrond en gemakkelijker foto’s te maken.

Bovendien begint seizoen 3 Pass op 21 september met nieuwe seizoenskarakters, waaronder Prince Dao en meer verrassingskarts die spelers kunnen ontgrendelen via activiteiten terwijl ze seizoenspunten behalen.

Bezoek voor het downloaden van KartRider Rush+ de Apple App Store of Google Play en volg @KRRushPlus op Twitter voor de meest recente updates en informatie.

Social media: Twitch / Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

Persmaterialen:

Over KartRider Rush+ https://kartrush.nexon.com

Gebaseerd op het populaire online gaming-fenomeen KartRider, is KartRider Rush+ een gratis te spelen mobiel kartracespel dat alle race-actie van zijn naamgenoot levert op iOS- en Android-apparaten. Met prachtige 3D-graphics, biedt KartRider Rush+ spelers stoere circuits, krachtige karts en spelmodi, net als zijn online tegenhanger. Voor elk niveau, van beginnende racer tot driftkampioen.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

error: Content is protected !!