Interactive Brokers introduceert eenvoudige mobiele app voor wereldwijde aandelenhandel

IBKR GlobalTrader legt de wereld in de palm van de hand van de belegger

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)–Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, heeft vandaag IBKR GlobalTrader gelanceerd, een eenvoudige mobiele handelsapplicatie waarmee beleggers over de hele wereld in aandelen kunnen handelen. Met een gestroomlijnd ontwerp is de app gemakkelijk te gebruiken voor beginnende beleggers en krachtig genoeg voor ervaren aandelenhandelaren. Beleggers kunnen binnen enkele minuten een account openen en beginnen met handelen in aandelen op meer dan 80 beurzen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Beleggers die handelen met IBKR GlobalTrader profiteren van de wereldwijde expertise van Interactive Brokers die meer dan 1,75 miljoen accounts bedient in meer dan 200 landen en gebieden.

IBKR GlobalTrader is speciaal ontwikkeld voor wereldwijde beleggers en laat beleggers gemakkelijk stortingen doen in maximaal 23 verschillende valuta’s. Deze stortingen worden automatisch tegen interbancaire tarieven omgezet in de valuta die nodig is om aandelen te kopen en te verkopen in verschillende markten en geografische gebieden. Voor beleggers die op zoek zijn naar wereldwijde diversificatie, maar niet zeker weten waarin ze moeten beleggen, helpt de IBKR GlobalAnalyst-scanner de belegger om wereldwijd investeringsmogelijkheden te identificeren. Beleggers kunnen dan de IBKR GlobalTrader-app gebruiken om er snel van te profiteren.

“Naarmate een groeiend aantal personen over de hele wereld de voordelen ontdekken van actief deelnemen aan de financiële markten, is de behoefte aan een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app voor aandelenhandel nog nooit zo groot geweest,” aldus Steve Sanders, EVP Marketing & Product Development bij Interactive Brokers. “De IBKR GlobalAnalyst-tool helpt zowel beginners als gevorderde handelaren investeringsmogelijkheden te vinden, en vervolgens kunnen ze de eenvoudige IBKR GlobalTrader-app gebruiken om wereldwijd in aandelen te handelen.”

De handelskosten bij IBKR GlobalTrader zijn transparant en laag. Voor beleggers buiten de VS beginnen de commissies bij slechts USD 0,0035 per aandeel en Amerikaanse ingezetenen worden geen commissies in rekening gebracht op Amerikaanse aandelen. Commissies op Forex-transacties zijn 3 bps (0,03%) keer de handelswaarde, zonder verborgen spreads of opslagen.

Extra tools en functies die beschikbaar zijn in de IBKR GlobalTrader-app zijn onder meer:

  • Fractionele aandelen: met fractionele aandelen kunnen beleggers beleggen in Amerikaanse aandelen met bijvoorbeeld slechts $ 1, ongeacht de aandelenkoers.
  • Swap: wissel posities in hetzelfde dollarbedrag van het ene effect naar het andere. Met één tik kunnen beleggers de aandelen kopen die ze willen en de aandelen verkopen die ze niet langer willen bezitten.
  • Cryptohandel: handel in Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) of Litecoin (LTC) via Paxos Trust Company en de IBKR GlobalTrader-app. Cryptocurrency-handel is beschikbaar voor klanten van IB LLC.
  • Gratis educatieve bronnen: investeerders kunnen via IBKR Campus voortdurend meer ontdekken over de markten, handel en beleggen.

IBKR GlobalTrader kan worden gedownload in de Apple App Store en op Google Play. Beleggers kunnen zich vrijblijvend aanmelden voor een gratis proefperiode.

Ga voor meer informatie naar:

Verenigde Staten en landen die bediend worden door IB LLC: https://globaltrader.interactivebrokers.com
Canada: https://globaltrader.interactivebrokers.ca
Verenigd Koninkrijk: https://globaltrader.interactivebrokers.co.uk
West-Europa: https://globaltrader.interactivebrokers.ie
Centraal-Europa: https://globaltrader.interactivebrokers.hu
Australië: https://globaltrader.interactivebrokers.com.au
Hongkong: https://globaltrader.interactivebrokers.com.hk
India: https://globaltrader.interactivebrokers.co.in
Singapore: https://globaltrader.interactivebrokers.com.sg

De geschiktheid en beschikbaarheid van producten kunnen variëren, afhankelijk van de wettelijke verblijfplaats.

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

Gelieerde ondernemingen van Interactive Brokers Group bieden 24 uur per dag geautomatiseerde uitvoering van transacties en bewaring van effecten, grondstoffen en vreemde valuta op meer dan 135 markten in tal van landen en valuta’s, vanaf een enkele IBKR Integrated Investment Account naar klanten over de hele wereld. We bedienen individuele beleggers, hedgefondsen, handelsgroepen voor eigen rekening, financiële adviseurs en introducerende makelaars. Onze vier decennialange focus op technologie en automatisering heeft ons in staat gesteld onze klanten te voorzien van een uniek geavanceerd platform om hun beleggingsportefeuilles te beheren. We streven ernaar om onze klanten voordelige uitvoeringsprijzen en transactie-, risico- en portefeuillebeheertools, onderzoeksfaciliteiten en beleggingsproducten te bieden, allemaal tegen lage of geen kosten, zodat ze een superieur rendement op investeringen kunnen behalen. Barron’s rangschikte Interactive Brokers nummer 1, met 5 van de 5 sterren in zijn Best Online Broker Review van 26 februari 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

error: Content is protected !!