Exclusieve lancering van Japanse record brekende anime-kaskrakerfilm EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME op Amazon Prime Video op 13 augustus

De nieuwste film in de legendarische Japanse anime-franchise gaat in meer dan 240 landen en gebieden, behalve Japan, in première

Alle drie de vorige films in de franchise worden ook exclusief beschikbaar op Prime Video

Om de belangrijkste kunst te downloaden klikt u hier
Bekijk hier de officiële trailer

LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Amazon Prime Video heeft vandaag de exclusieve wereldwijde première aangekondigd (buiten Japan) van de langverwachte Japanse anime-kaskraker EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME op 13 augustus. EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME is het vierde en laatste hoofdstuk van de nieuwe theatrale editie van Evangelion. De anime-film, die het meeste opbracht van alle films van hoofdregisseur Hideaki Anno en de meest bekeken film is in de Japanse theaters in 2021, is van regisseurs Kazuya Tsurumaki, Katsuichi Nakayama en Mahiro Maeda evenals de legendarische maker, scenarioschrijver en hoofdregisseur Hideaki Anno (Shin Godzilla). Om de finale van de franchise te vieren, brengt Prime Video ook de drie vorige films uit, EVANGELION:1.11 YOU ARE (NOT) ALONE., EVANGELION:2.22 YOU CAN (NOT) ADVANCE., EVANGELION:3.33 YOU CAN (NOT) REDO. voor fans in meer dan 240 landen en gebieden.


De kaskrakerfranchise is een Japans anime-popcultuurfenomeen gebaseerd op het verhaal van Evangelion, een kunstmatig menselijk en multifunctioneel mensachtig wapen, en de Angels, een onbekende levensvorm die plaatsvindt nadat de aarde is vernietigd door een catastrofale gebeurtenis. De film bevat alle originele stemacteurs, waaronder Megumi Ogata, Megumi Hayashibara, Yûko Miyamura en gebruikt de nieuwste beeldtechnologie om de persoonlijkheden en relaties van zijn unieke personages te laten zien terwijl ze vechten om te overleven. Het wordt nagesynchroniseerd in 10 talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Portugees, Spaans en Italiaans, en biedt ondertitels in 28 talen.

Sinds de tv-serie voor het eerst werd uitgezonden in 1995, heeft de Evangelion-franchise een aanzienlijke impact gehad op de Japanse popcultuur en heeft het anime-genre wereldwijd naar een hoger niveau getild. De legendarische anime-franchise werd vervolgens herboren als een nieuwe filmserie Evangelion: New Theatrical Edition in 2007 en deze vierde en laatste film die in maart in de Japanse bioscopen werd uitgebracht, heeft records gebroken, zowel voor de films van Hideaki Anno als voor Japans meest bekeken bioscoopfilm van het jaar. EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME op Amazon Prime Video is de nieuwste versie van de film met herziene scènes en wordt nu in Japan in de bioscoop uitgebracht.

“De EVANGELION-films maken fans al jaren enthousiast en we weten dat er over de hele wereld een enorme honger is naar de finale, zei Brad Beale, vice president, Worldwide Content Licensing Prime Video. “Ik ben verheugd dat Prime-leden over de hele wereld eindelijk de kans krijgen om het anime-meesterwerk EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME, evenals de drie vorige films te bekijken.”

“Ik wil alle Eva-fans ter wereld bedanken voor jullie voortdurende steun,” zei Hideaki Anno, maker, scenarioschrijver en hoofdregisseur. “We waren op zoek naar de beste manier om de film zo vroeg mogelijk aan buitenlandse fans aan te bieden in een uitdagende situatie met bioscopen tijdens COVID-19 en zijn blij dat we Prime Video hebben gevonden als partner om het wereldwijd te streamen. We raden u ten zeerste aan om het op een groot tv-scherm te bekijken voor de beste kijkervaring.”

OVER EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME

Het vierde en laatste deel van de wederopbouw van Evangelion. Misato en haar anti-Nerv-groep Wille arriveren in Parijs, een stad die nu rood is van de kernisatie. De bemanning van het vlaggenschip Wunder landt op een insluitingstoren. Ze hebben maar 720 seconden om de stad te herstellen. Wanneer een horde Nerv Eva’s verschijnt, moet Mari’s verbeterde Eva Unit 8 onderscheppen. Ondertussen dwalen Shinji, Asuka en Rei (voorlopige naam) door Japan.

Studio: Khara, Inc.

Hoofdregisseur: Hideaki Anno, Regisseur: Kazuya Tsurumaki, Katsuichi Nakayama en Mahiro Maeda, Scenarioschrijver: Hideaki Anno

OVER DE DRIE VORIGE FILMS

EVANGELION:1.11 YOU ARE (NOT) ALONE.

Getekend door de tweede inslag, valt de Vierde Engel Tokio III aan en het lot van de mensheid wordt overgelaten aan de speciale overheidsinstantie Nerv. De jonge Shinji Ikari wordt gedwongen om EVA-01 te besturen. Hij en EVA-00-piloot Rei Ayanami moeten vechten, maar EVA-01 wordt beschadigd door de Zesde Engel. Misato Katsuragi stelt een plan op om alle elektriciteit van Japan in het positron-kanon van EVA-01 te richten om de Angel te verslaan.

Studio: Khara, Inc.

Hoofdregisseur: Hideaki Anno, Regisseur: Masayuki en Kazuya Tsurumaki, Scenarioschrijver: Hideaki Anno

EVANGELION:2.22 YOU CAN (NOT) ADVANCE.

Mari Illustrious-Makinami bestuurt Provisional Unit-05 om de opgegraven Third Angel te verslaan. Asuka Langley-Shikinami en EVA-02 verslaan de Zevende Engel. De Achtste Engel verschijnt en valt het hoofdkwartier van Nerv aan. EVA-03 wordt tijdens het testen overgenomen door de Negende Engel en Shinji zet zich in om het te stoppen, maar ontdekt dat Asuka aan boord is. Gendo schakelt de besturing van EVA-01 over naar het dummysysteem en begint met EVA-03 te vechten.

Studio: Khara, Inc.

Hoofdregisseur: Hideaki Anno, Regisseur: Masayuki en Kazuya Tsurumaki, Scenarioschrijver: Hideaki Anno

EVANGELION:3.33 YOU CAN (NOT) REDO.

Shinji wordt na 14 jaar wakker aan boord van het slagschip AAA Wunder van een anti-Nerv-organisatie die is opgericht door voormalige Nerv-leden. Shinji hoort Rei’s stem uit EVA Mark.09 komen, gestuurd om hem te redden, dus verlaat hij Wunder en gaat naar Nerv. Kaworu Nagisa laat Shinji het getransformeerde land zien. Hij komt erachter dat het redden van Rei de bijna derde impact veroorzaakte die de catastrofale schade aan de aarde veroorzaakte.

Studio: Khara, Inc.

Hoofdregisseur: Hideaki Anno, Regisseur: Masayuki, Mahiro Maeda en Kazuya Tsurumaki, Scenarioschrijver: Hideaki Anno

EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME voegt zich bij de duizenden tv-programma’s en films in de Prime Video-catalogus, inclusief bekroonde en veelgeprezen wereldwijde Amazon Originals zoals Borat Subsequent Moviefilm, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Boys, Hunters, Fleabag, en The Marvelous Mrs. Maisel. Dit is voor Prime-leden allemaal beschikbaar op Prime Video zonder extra kosten. Prime-leden kunnen EVANGELION:3.0+1.01 THRICE UPON A TIME altijd en overal bekijken in de Prime Video-app voor smart-tv’s, mobiele apparaten, Fire TV, Fire TV-stick, Fire-tablets, Apple TV en online streamen. In de Prime Video-app kunnen Prime-leden afleveringen downloaden op hun mobiele apparaten en tablets en overal offline bekijken.

Amazon

Amazon laat zich leiden door vier principes: een obsessie voor de klant in plaats van een focus op concurrenten, een passie voor vindingrijkheid, toewijding aan operationele uitmuntendheid en langetermijndenken. Klantbeoordelingen, winkelen met 1 klik, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire-tablets, Fire TV, Amazon Echo en Alexa zijn enkele door Amazon geïntroduceerde producten en diensten. Ga voor meer informatie naar amazon.com/about en volg @AmazonNews.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de pers voor Prime Video en Amazon Studios:
Arianne Rocchi: roccha@amazon.com
Ayumi Sakaguchi: ayusaka@amazon.co.jp

error: Content is protected !!