Az Interactive Brokers elindítja a Traders’ Insight Radio nevet viselő podcastsorozatot

Az új podcastsorozat különleges betekintést kínál különféle szakemberek véleményébe a piacokról, kereskedésről és számos egyéb témáról

GREENWICH, Connecticut állam, USA–(BUSINESS WIRE)–Az automatizált, globális, elektronikus brókeri szolgáltatásokat kínáló Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR) február 28-án bejelentette, hogy elindította Traders’ Insight Radio elnevezésű, új podcastsorozatát, amely a pénzügyi szolgáltatási ágazatban tevékenykedő vezető vállalati tisztviselőkkel, véleményvezérekkel és piaci szakértőkkel a globális piacokat és kereskedést befolyásoló, aktuális témákról készített interjúkból áll. Az Interactive Brokers Traders’ Insight nevet viselő, piaci kommentárokat kínáló, online tájékoztató weboldalának látogatói számára már ismerősök lesznek az IBKR saját podcast házigazdái, akik fontos háttérinformációkkal szolgálnak az egyes beszélgetések során megvitatott egyedi véleményekkel kapcsolatosan.

A közönség széles körének (ideértve mind a tapasztalt kereskedőket, mind az újonc befektetőket) szóló Traders’ Insight Radio a befektetők számára érdekes témák széles körét járja körül, és tovább bővíti a vállalat kategóriájában a legjobbnak számító oktatási célú weboldalán, az IBKR Campuson elérhető termékek körét. A közelmúltbeli és nemsokára műsorra kerülő podcastok számos különféle témáról tartalmaznak beszélgetéseket, ideértve a következőket: a mesterséges intelligencia (AI) hatása a piacokra, a külföldi értékpapírok kínálta lehetőségek és a digitális eszközök új osztályáról, a kriptovalutákról alkotott nézetek. Az IBKR Campuson bárki – legyen az a befektetésekbe éppen most belekóstoló lakossági befektető vagy a tudását elmélyíteni kívánó, tapasztalt kereskedő – találhat számára érdekes tanfolyamokat és tartalmakat a kereskedésről, piacokról és aktuális eseményekről, továbbá áttekintést az IBKR termékeiről és kereskedési célra szolgáló platformjairól, valamint mostantól már érdekes podcast interjúkat is.

„Továbbra is arra összpontosítjuk erőfeszítéseinket, hogy a befektetők számára a pénzügyi piacokról és a kereskedésről birtokukban lévő ismeretek bővítéséhez szükséges képzési eszközöket biztosítsunk” – magyarázta Steve Sanders, az Interactive Brokers Marketing and Product Development (Marketing és termékfejlesztés) egységének ügyvezető alelnöke. „A Traders’ Insight Radio kiegészíti az IBKR Campus révén már rendelkezésre álló erőforrásokat, és olyan új, szórakoztató módot kínál minden befektetőnek tudása elmélyítése céljára, amely könnyen hozzáférhető, és amely révén bárki megismerheti a pénzügyi ágazat szakértőinek nézeteit.”

A sorozat januárban indult útjára, és az első epizódok egy kétrészes interjút tartalmaztak Thomas Peterffyvel, az Interactive Brokers Group alapítójával és elnökével, melynek során Peterffy úr elmesélte, hogyan kezdett bele a kereskedésbe opciókkal foglalkozó árjegyzőként, és hogyan vezette be sikeresen a modern technológiát a tőzsdei üzletkötések színhelyéül szolgáló tőzsdeparketten. A podcastok hallgatói megismerhették Peterffy úr véleményét számos különféle témáról, ideértve a kriptovalutákat, a monetáris politikát és az emelkedő inflációs ráták gazdaságra gyakorolt hatását, és közben szórakoztató anekdotákat is hallhattak Peterffy úr érdekes történetekben gazdag pályafutásáról. A Peterffy úrral készített podcast interjúk meghallgatása céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre:

1. rész: „You Mean You Don’t Have to Know Anything to Do This?”

2. rész: „Mr. Sosnick, I Do Find You Increasingly Useless”

A Traders’ Insight Radio legfrissebb epizódjai díjmentesen elérhetők a Traders’ Insight blogon, az Interactive Brokers’ keresdedési platformjain (ideértve a Trader Workstationt, a Client Portalt és az IBKR Mobile-t, valamint a legnépszerűbb podcast szolgáltatókon (ideértve az Apple Podcastot, a Google Podcastot, a Podbeant és a Spotify-t) keresztül is.

Az IBKR Campuson elérhető erőforrások teljes palettájának megtekintése céljából kérjük, olvassa el az alábbiakat, és látogasson el a következő internetes címre: ibkr.com/campus.

Traders’ Academy: A befektetők elmélyíthetik ismereteiket az Interactive Brokers Trader Workstation, Client Portal, IBKR Mobile és TWS API alkalmazásokon keresztül elérhető termékekről, eszközökről és piacokról.

IBKR Webinars: A befektetők élő és felvételen rögzített webináriumi oktató anyagokat tekinthetnek és hallgathatnak meg, melynek során ismereteket szerezhetnek aktuális piaci témákról és az IBKR eszközeiről.

Traders’ Insight: A befektetők megnézhetik, meghallgathatják vagy elolvashatják több mint 70 ágazati szakember, továbbá az új Traders’ Insight Radio piaci kommentárjait.

IBKR Quant: Magas szintű elméleti, matematikai, rendszer- és informatikai tudással rendelkező, a programozás, a mélytanulás, az IBKR API, az AI, a blokklánc és egyéb, a modern piacokat befolyásoló és átalakító technológiák iránt érdeklődő elemzőknek szánt blog.

Student Trading Lab: Díjmentesen rendelkezésre álló, online erőforrásgyűjtemény olyan oktatók számára, akik a pénzügyi és számítástechnikai oktatási órákat valós kereskedési tapasztalatokkal kívánják kiegészíteni.

Amit az Interactive Brokers Group, Inc.-ről tudni kell…

Az Interactive Brokers Group leányvállalatai automatizált értékpapír-, tőzsdeiáru- és devizakereskedési, valamint letéti szolgáltatásokkal állnak ügyfeleik rendelkezésére éjjel-nappal, több mint 135 piacon, számos országban és számos valutanemben világszerte, melyeknek igénybevételéhez az ügyfeleknek mindössze egyetlen integrált IBKR befektetési számlát (Integrated Investment Account) kell nyitniuk. Szolgáltatásainkat igénybe veszik egyéni befektetők csakúgy, mint fedezeti alapok, sajátszámlás kereskedést végző csoportok, pénzügyi tanácsadók és brókercégek ügynökei (közvetítő brókercégek). A négy évtizedes tevékenységünk során felhalmozott technológiai és automatizálási szaktudásunk lehetővé tette számunkra, hogy ügyfeleink számára egy egyedülálló és sokszínű platformot hozzunk létre befektetési portfóliójuk kezelése céljára. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek előnyös kötési árakat és kereskedést, hatékony kockázat- és portfóliókezelési eszközöket, kutatási megoldásokat és befektetési termékeket biztosítsunk, és mindezt a lehető legalacsonyabb költségvonzattal vagy költségmentesen, melynek köszönhetően kiemelkedő megtérülést érhetnek el befektetéseik után. A Barron az Interactive Brokers-t az online brókerek közt a ranglista 1. helyezettjeként nevezte meg (5-ből 5 csillaggal értékelve) a 2021. február 26-án megjelent Best Online Broker Review (Legjobb online brókerek áttekintése) című kiadványában.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Interactive Brokers Group, Inc.

Médiakapcsolatok: Katherine Ewert, [email protected]

error: Content is protected !!