Az Interactive Brokers bevezetett egy globális tőzsdei kereskedést lehetővé tévő, egyszerű mobilalkalmazást

Az IBKR GlobalTrader kézzel fogható közelségbe hozza az egész világot a befektetők számára

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)–Az automatizált, globális, elektronikus brókeri szolgáltatásokat kínáló Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR) március 8-án elérhetővé tette IBKR GlobalTrader elnevezésű, egyszerű mobilkereskedési alkalmazását, melynek segítségével a befektetők szerte a világon kereskedhetnek részvényekkel. A felhasználóbarát kialakítású alkalmazás még a kezdő befektetők számára is könnyen kezelhető felületet biztosít, és ugyanakkor rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyre egy tapasztalt részvénykereskedőnek szüksége lehet. A befektetők mindössze néhány perc alatt nyithatnak egy számlát és elkezdhetnek kereskedni több mint 80 részvénnyel az észak-amerikai, európai és ázsiai részvénytőzsdéken. Az IBKR GlobalTrader segítségével részvénykereskedést végző befektetők kiaknázhatják a több mint 200 országban és területen mintegy 1,75 millió számlát kiszolgáló Interactive Brokers globális szakértelmét.

A kifejezetten a globális szinten tevékenykedő befektetők számára kifejlesztett IBKR GlobalTrader segítségével a befektetők kényelmesen és egyszerűen helyezhetnek letétbe összegeket akár 23 különféle valutában. Ezek a letétek bankközi kamatlábak alkalmazásával automatikusan átváltásra kerülnek a különféle piacokon és a Föld különböző pontjain történő részvényvásárláshoz és –eladáshoz szükséges valutákra. Azoknak a befektetőknek, akik szeretnék globális szinten diverzifikálni befektetéseiket, de nem biztosak abban, mibe érdemes befektetni, az IBKR GlobalAnalyst szkenner segítséget ad a világszerte kínálkozó befektetési lehetőségek azonosításában. Ezután a befektetők az IBKR GlobalTrader alkalmazás használatával rögtön ki is használhatják az azonosított befektetési lehetőségeket.

„Manapság, amikor szerte a világon egyre többen fedezik fel azokat az előnyöket, amelyeket a pénzpiacokon való aktív részvétel biztosít, minden eddiginél nagyobb szükség van egy egyszerű és könnyen használható részvénykereskedési alkalmazásra” – fejtette ki Steve Sanders, az Interactive Brokers Marketing and Product Development (Marketing és termékfejlesztés) egységének ügyvezető alelnöke. „Az IBKR GlobalAnalyst eszköz segíti mind a kezdő, mind a tapasztalt kereskedőket a befektetési lehetőségek azonosításában, és ezután a befektetők az egyszerűen használható IBKR GlobalTrader alkalmazás segítségével rögtön el is kezdhetik a kereskedést a világ bármely pontján.”

Az IBKR GlobalTrader segítségével végzett kereskedés költségei átláthatóak és alacsonyak. Az USA-n kívül befektetők esetében a jutalék részvényenként mindössze 0.0035 USA dollártól kezdődik, az USA lakosainak pedig az amerikai egyesült államokbeli részvények kereskedéséért nem kell jutalékot fizetniük. A devizaügyletek jutaléka 3 bázispont (0,03%) x a kereskedési érték, és nincsenek rejtett árrések vagy felárak.

Az IBKR GlobalTrader alkalmazáson belül rendelkezésre álló további eszközök közé tartoznak az alábbiak:

  • Törtrészvények: A törtrészvények segítségével a befektetők akár 1 USA dollár összeget is befektethetnek USA részvényekbe, függetlenül attól, hogy hány dollár a részvény ára.
  • Swap: Pozícióváltás ugyanabban a dollár összegben egyik értékpapírról egy másikra. A befektetők egyetlen koppintással megvehetik a kiszemelt részvényeket és eladhatják azokat, amelyeket már nem kívánnak megtartani.
  • Kriptovaluta-kereskedés: A Paxos Trust Company-n és az IBKR GlobalTrader alkalmazáson keresztül a következő kriptovalutákban lehet kereskedni: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) vagy Litecoin (LTC). A kriptovaluta-kereskedési funkció az IB LLC ügyfelei számára áll rendelkezésre.
  • Ingyenes képzési anyagok: A befektetők folyamatosan bővíthetik ismereteiket a piacokról, a kereskedésről és az IBKR Campus-on keresztül végrehajtható befektetésekről.

Az IBKR GlobalTrader letölthető az Apple App Store-ból és a Google Play áruházból. A befektetők vásárlási kötelezettség nélkül regisztrálhatnak egy ingyenes próbaidőszakra.

További információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalakra:

Amerikai Egyesült Államok és az IB LLC által kiszolgált országok: https://globaltrader.interactivebrokers.com
Kanada: https://globaltrader.interactivebrokers.ca
Egyesült Királyság: https://globaltrader.interactivebrokers.co.uk
Nyugat-Európa: https://globaltrader.interactivebrokers.ie
Közép-Európa: https://globaltrader.interactivebrokers.hu
Ausztrália: https://globaltrader.interactivebrokers.com.au
Hongkong: https://globaltrader.interactivebrokers.com.hk
India: https://globaltrader.interactivebrokers.co.in
Szingapúr: https://globaltrader.interactivebrokers.com.sg

A termékek rendelkezésre állása és elérhetősége eltérő lehet attól függően, hogy a felhasználó állandó lakhelye melyik országban van.

Amit az Interactive Brokers Group, Inc.-ről tudni kell…

Az Interactive Brokers Group leányvállalatai automatizált értékpapír-, tőzsdeiáru- és devizakereskedési, valamint letéti szolgáltatásokkal állnak ügyfeleik rendelkezésére éjjel-nappal, több mint 135 piacon, számos országban és számos valutanemben világszerte, melyeknek igénybevételéhez az ügyfeleknek mindössze egyetlen integrált IBKR befektetési számlát (Integrated Investment Account) kell nyitniuk. Szolgáltatásainkat igénybe veszik egyéni befektetők csakúgy, mint fedezeti alapok, sajátszámlás kereskedést végző csoportok, pénzügyi tanácsadók és brókercégek ügynökei (közvetítő brókercégek). A négy évtizedes tevékenységünk során felhalmozott technológiai és automatizálási szaktudásunk lehetővé tette számunkra, hogy ügyfeleink számára egy egyedülálló és sokszínű platformot hozzunk létre befektetési portfólióik kezelése céljára. Arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek előnyös kötési árakat és kereskedést, hatékony kockázat- és portfóliókezelési eszközöket, kutatási megoldásokat és befektetési termékeket biztosítsunk, és mindezt a lehető legalacsonyabb költségvonzattal vagy költségmentesen, melynek köszönhetően kiemelkedő megtérülést érhetnek el befektetéseik után. A Barron az Interactive Brokers-t az online brókerek közt a ranglista 1. helyezettjeként nevezte meg (5-ből 5 csillaggal értékelve) a 2021. február 26-án megjelent Best Online Broker Review (Legjobb online brókerek áttekintése) című kiadványában.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Médiakapcsolatok: Katherine Ewert, media@ibkr.com

error: Content is protected !!