Az Amazon Prime Video új funkciókat biztosít a “Thursday Night Football” közvetítésekhez, lehetővé téve az NFL-rajongóknak szerte a világon, hogy egyedi igényeik szerint alakítsák a streamelést

Az X-Ray a nézők kezébe adja az irányítást, hogy eldönthessék, hogyan akarják nézni a mérkőzést, és szerte a világon a nézők számára eddig közvetlenül nem elérhető, az NFL játékoskövető statisztikai programja, a Next Gen Stats által gyűjtött statisztikai adatokat biztosít az AWS támogatásával

Kay Adams és Chris Long lesz a házigazdája az NFL Films új, kizárólag a Prime Videon elérhető élő showműsorának, az NFL Next-nek, amely exkluzív, szakértői betekintést nyújt az NFL világába

A Twitch platformja segítségével megduplázza a saját, interaktív közösségi videószolgáltatásaik keretében párhuzamos streamelést végzők számát

Hannah Storm és Andrea Kremer visszatér, hogy élőben kommentálják és elemezzék a TNF-ben közvetített mérkőzéseket

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)–(NASDAQ: AMZN) – Az Amazon Prime Video, amely szerte a világon már harmadik éve közvetíti a Bud Light Platinum szponzorálásával az amerikaifutball-rajongók számára élő adásban a csütörtök esti NFL mérkőzéseket “Thursday Night Football” címmel, most olyan újdonságokat kínál, amelyek lehetővé teszik a Prime előfizetőknek, hogy szeretett sporteseményeiket eddig soha nem tapasztalt módon élhessék át: új, szakértő kommentárokat és elemzéseket hallhassanak, rengeteg élő adathoz férhessenek hozzá, és jóval egyszerűbben vehessék igénybe a szolgáltatást, mint eddig.

“Forradalmian új módot vezetünk be az amerikaifutball-rajongók számára a “Thursday Night Football” (a továbbiakban “TNF”) mérkőzések streamelésére, lehetővé téve a Prime tagoknak, hogy tetszésük, kedvük és egyedi igényeik szerint személyre szabják a közvetítések kínálta vizuális és hangélményeket” – magyarázta Marie Donoghue, a Prime Video Sports alelnöke. “Az új funkciók minden futballrajongó számára kínálnak valami érdekes újdonságot, legyen az a bármikor rendelkezésükre álló, még részletesebb és mélyrehatóbb játékelemzés vagy különféle kommentárok, és ugyanakkor a műsor könnyen elérhető és megtekinthető szerte a világon bármely, a nézőnek leginkább megfelelő eszközön. Úgy gondoljuk, hogy mind a régi, mind az új sportrajongók szeretni fogják a TNF közvetítéseket, és szívesen kapcsolódnak majd be a Prime Video és a Twitch révén.”

A “Thursday Night Football” sorozat az Amazon Prime Videon és a Twitchen szeptember 26-án, csütörtökön, keleti parti idő szerint du. 8:20-kor kezdődik. Az első adásban a Green Bay Packers méri össze az erejét a vendég Philadelphia Eagles csapatával.

Az X-Ray a rajongók kezébe adja az irányítást

Az X-Ray lehetőséget biztosít a TNF kedvelői számára, hogy rengeteg információt kapjanak a rangadóról anélkül, hogy levennék a szemüket a képernyőről vagy kihagynának egy támadást. Az idei szezonban az X-Ray igény szerint bármikor, könnyen hozzáférhető módon, minden mérkőzésről és akcióról/játékvariációról (“play”) olyan különleges, az NFL játékoskövető statisztikai programja, a Next Gen Stats adatai alapján készített statisztikákat biztosít az összes TNF-rajongó számára, amelyek eddig csak az edzőknek és kommentátoroknak álltak rendelkezésére, melynek köszönhetően a nézők jobban átláthatják és megérthetik a pályán folyó eseményeket. Az amerikaifutball-rajongók olyan érdekes és a modern játékelemzéshez nélkülözhetetlen adatokat ismerhetnek meg, mint például egy irányító (quarterback) átlagos dobásideje (time to throw), azaz a labda játékba hozatala és az irányító által végzett dobás közti idő, egy futó poszton lévő játékos (running back) által megtett átlagos távolság a kontakt után, vagy egy elkapó (wide receiver) átlagos elszakadásának (average separation) hossza (azaz, hogy mennyire tudja lerázni a passzvédőt), mely információkat a Next Gen Stats valós idejű játékoskövető funkciója biztosítja.

Az X-Ray a TNF-et streamelő futballrajongók számára elérhető Android és iOS készülékeken és a Fire TV-n is. A Prime Video lehetővé teszi az adatelemzések útközben való elérhetőségét is egy könnyen használható mobil funkció révén: az ügyfelek a valós idejű statisztikákat egyszerűen a telefonjuk megrázásával megjeleníthetik a kijelzőn, majd ugyanígy eltüntethetik onnan. Az X-Ray-hez való hozzáféréshez a rajongóknak egyszerűen csak meg kell rázni a telefonjukat, majd rá kell koppintani a “Stats by X-Ray” gombra a telefonon vagy a táblagépen, vagy ráklikkelni a Fire TV távirányítójával a játék során.

Egy másfajta NFL Show

Az NFL Next, egy új, 30 perces élő showműsor, amely kizárólag a Prime Videon érhető el minden csütörtökön, keleti parti idő szerint du. 7:00-kor. Az NFL Films által készített showban a nézők új meglátásokat és szakértő kommentárt hallhatnak a kétszeres Super Bowl bajnok Chris Longtól, az NFL Network sportközvetítőjétől, Kay Adams-tól és a Next Gen Stats szakértőtől, James Kohtól. Az NFL Next showkba meghívást kapnak különleges vendégek is, ideértve jelenlegi és korábbi játékosokat, és az ikonikus sportújságírók, Hannah Storm és Andrea Kremer is megjelennek, hogy egyes eseményekhez élő kommentárt fűzzenek, valamint vezető kommentátori szerepet töltenek be, és elemzéseket is hallhatnak tőlük a nézők.

“Nagy izgalommal várjuk, hogy újra együtt dolgozhassunk az Amazon Prime Videoval egy újfajta NFL show létrehozásán” – nyilatkozta Ross Ketover, az NFL Films ügyvezetője. “Biztosak vagyunk abban, hogy az egyik legnagyobb játékismerettel rendelkező, rendkívül tehetséges játékos, Chris Long, valamint a kiemelkedően dinamikus személyiségű Kay Adams részvételével készülő show minden NFL-rajongó tetszését el fogja nyerni.”

“Nagy örömömre szolgáI, hogy részese lehetek az NFL Next show-nak és így bekerülhetek az Amazon-családba” – mondta Chris Long. “Amikor a felkérést elvállaltam, fontos szempont volt számomra, hogy a futballmérkőzés-közvetítés területére való első kirándulásom egy olyan fórumon keresztül valósuljon meg, amely, úgy érzem, bennfentes betekintést nyújt a nézőknek a játék rejtelmeibe.”

Tetszés szerint választható audió

A Prime Video ezúttal is több audió-opciót kínál az amerikaifutball-rajongóknak a mérkőzések megtekintéséhez. Az alapértelmezett, Joe Buck és Troy Aikman által biztosított FOX közvetítésen felül a Prime előfizetők két további Prime Video exkluzív audió stream közül választhatnak: Hannah Storm és Andrea Kremer, valamint az Egyesült Királyság angol nyelvű közvetítői, Derek Rae és Tommy Smyth kommentárja.

“Alig várom, hogy elkezdődjön a “Thursday Night Football” újabb évada” – lelkesedett Hannah Storm. “Ez a show igazi kihívást jelentő, de ugyanakkor szórakoztató lehetőség is, és munkánkat egy fantasztikus női csapat segíti a mikrofonok előtt és a színfalak mögött is annak érdekében, hogy a Prime tagokhoz eljussanak a játékra vonatkozó egyedi meglátásaink.”

“Nagy izgalommal várom, hogy Hannah-val közösen elkezdjük ezt az úttörő első évadot, miközben egyre jelentősebb szerepet vállalunk az NFL Next show-ban is, és hozzájárulhatunk, hogy az Amazon technikai újításai révén valóban egyedi nézői élményt nyújtsunk a Prime előfizetőknek” – nyilatkozta Andrea Kremer.

A FOX Deportes spanyol nyelvű adás

A Prime tagok számára az USA-ban és Mexikóban ugyanakkor elérhető lesz a FOX Deportes, az exkluzív spanyol nyelvű közvetítés is.

Csatlakozzon a Twitch Partyhoz!

Idén harmadik éve, hogy a TNF a Twitch nézői számára is elérhető, ideértve a Twitch interaktív közösségi videószolgáltatásának népszerű streamelői által biztosított párhuzamosan streamelt kommentárt is. Készüljön hát fel, hogy a csetelőablakot megtöltse buzdító szavakkal, mémekkel, és emojikkal! Kedvenc streamelőink közül sokan fogják majd párhuzamosan streamelni a játékosok közti párharcokat, hozzáadva saját egyedi kommentárjukat a közvetítésekhez, és az évad során meglepetés vendégek is beülnek majd a kommentátori székbe. A rajongók buzdíthatják kedvenc csapataikat NFL témájú emojikkal és az évad során valós idejű vetélkedőkön is kipróbálhatják, hogy mennyit tudnak kedvenc sportjukról és sportolóikról. Látogasson el a Twitch blog oldalára, ahol minden héten megtalálja a társ-streamelők teljes listáját. A teljes TNF műsorsorozat egyes adásainak közvetítési idejét megtalálja a Prime Video weboldalán, ahol megtekintheti a hivatalos FOX közvetítést is, amely több mint 200 országban és területen elérhető szerte a világon.

A TNF mérkőzések első rangadója, mely a Green Bay Packers és a vendég Philadelphia Eagles összecsapása lesz, a FOX-on, az NFL Networkön és az Amazon Prime Videon szeptember 26-án, csütörtökön, keleti parti idő szerint du. 8:20 órakor kerül közvetítésre. A TNF mérkőzések streamelhetők az Amazonon a Prime Videon és a Twitchen keresztül, valamint az NFL, a FOX és a FOX Deportes digitális platformjain különféle eszközökön. Az NFL Network és az Amazon elérhetősége módosulhat.

Amit a Prime Videoról tudni kell…

A Prime Video prémium tartalmakat streamelő szolgáltató, amely az ügyfelek számára a digitális videóprogramok végtelen sorát kínálja egyetlen központi platformon, ahol mindenki gyorsan és könnyen megtalálhatja az általa kedvelt néznivalókat.

  • A Prime kínálata: A tagok több ezer népszerű mozifilm és TV-show közül válogathatnak, ideértve olyan, a kritikusok által kiemelkedőnek ítélt Amazon Originals sorozatokat, mint az Emmy-díj nyertes The Marvelous Mrs. Maisel, a Tom Clancy nevével fémjelzett Jack Ryan, a The Boys, a Homecoming, a Hanna, a Fleabag, a Good Omens (Elveszett próféciák), a Donald Glover főszereplésével készült Guava Island, az Oscar-díjjal elismert Manchester by the Sea (A régi város) és a The Salesman (Az ügyfél), az Oscar-díjra jelölt The Big Sick (Rögtönzött szerelem) és a Cold War (Hidegháború), valamint a kritikusok egyik kedvence, a Beautiful Boy (Csodálatos fiú), exkluzív show-kat, élő sportközvetítéseket (köztük a csütörtök esti élő futballmérkőzés-sorozatot, a “Thursday Night Football”-t), továbbá harmadik felektől licenc alapján átvett, illetve saját kiadású tartalmakat több mint 200 országban és területen szerte a világon.
  • Prime Video Channel előfizetői számára még több néznivaló a különböző csatornákon: A Prime tagoknak több mint 150 csatorna áll rendelkezésére az USA-ban, köztük az HBO, a Cinemax, a STARZ, a SHOWTIME, a CBS All Access, az NBA League Pass és az MLB.tv – és mindehhez nincs szükség sem külön alkalmazásra a letöltéshez, sem kábelre. Ügyfeleink kizárólag azokért a csatornákért fizetnek, amelyeket kiválasztanak, és bármikor törölhetik az előfizetésüket. Tekintse meg teljes csatornakínálatunkat a következő internetes címen: amazon.com/channels.
  • Bérlés vagy vásárlás: Az Amazon ügyfelei a legújabb mozifilmektől kezdve az éppen futó tévésorozatok teljes évadjaiig több százezer tartalom közül bérelhetik ki vagy vásárolhatják meg a nekik tetszőket.
  • Azonnali hozzáférés: A Prime tagok bárhol és bármikor igénybe vehetik a Prime Video szolgáltatást az okostelevíziókon, mobileszközökön, Fire TV-n, Fire tableteken, Apple TV-n, Chromecaston, játékkonzolokon és Comcast X1-en futó Prime Video alkalmazás segítségével vagy egyszerűen internet-hozzáférésen keresztül online is. A kompatibilis eszközök teljes listája a következő internetes címen érhető el: amazon.com/howtostream.
  • Magas minőségi színvonal a tökéletes nézői élmény biztosítása érdekében: A különleges nézői élményt 4K képfelbontású Ultra HD és HDR (High Dynamic Range – nagy dinamikatartomány) technológiával készült tartalmak biztosítják. Az exkluzív X-Ray funkció használatával a nézők az IMDb-ből származó adatokat közvetlenül a képernyőn tekinthetik meg, bepillantást nyerhetnek a színfalak mögé, és érdekes információkat tudhatnak meg kedvenc mozifilmjükről vagy TV-show-jukról. A programokat egyes mobil eszközökre akár le is tölthetik, és elmenthetik későbbi, offline megtekintés céljára.

A Prime Video szolgáltatás igénybevételével elérhető mozifilmeken és TV-show-kon felül a Prime tagok számára korlátlan díjmentes gyorskiszállítási opciók állnak rendelkezésre az Amazonon elérhető összes termékkategóriában, továbbá több mint két millió zeneszám és több ezer lejátszási lista és állomás közül válogathatnak a Prime Music-on, biztonságos tárhelyet vehetnek igénybe fényképeik tárolásához a Prime Photos-on, korlátlan számú e-könyvet olvashatnak a Prime Reading révén, korlátlan hozzáférésük van egy digitális hangosköny-katalógushoz az Audible Channels for Prime szolgáltatásnak köszönhetően, folyamatosan frissített kínálat áll rendelkezésükre ingyenes digitális játékokból és bármikor csatlakozhatnak a világon bárhol éppen játszó barátaikhoz a Twitch Prime használatával, előzetes hozzáférést kapnak az ún. villámakciókhoz (Lightning Deals), exkluzív vásárlási lehetőség és árengedmények közül választhatnak egyes cikkek esetében, valamint számos további vonzó opció áll rendelkezésükre. A Prime-ra való regisztráció céljából, illetve további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: amazon.com/prime.

Amit az Amazonról tudni kell…

Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek adott termékről/szolgáltatásról alkotott véleményének rögzítése és közzététele, vásárlás 1 kattintással (1-Click), személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: amazon.com/about és kövessen minket: @AmazonNews.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Amazon.com, Inc.

Media Hotline

Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

error: Content is protected !!