Az Amazon Prime Video bemutatja Rihanna “Savage X Fenty” show-ját, amely kizárólag az Amazon globális platformjáról lesz streamelhető szeptember 20-án, pénteken

CULVER CITY, Kalifornia állam és NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–Az Amazon Prime Video bemutatja az évente megrendezésre kerülő, nagy várakozással kísért Savage X Fenty Show -t. A most másodszor összeállított divatbemutató a zenei és divatvilág ikonikus alakja, Rihanna által tervezett 2019-es őszi/téli kollekcióról nyújt átfogó képet. A különleges élménnyel kecsegtető eseményre a New York-i divathéten (NYFW), annak keretében kerül sor. A bemutatón modellek, színészek és táncosok viselik majd a legújabb Savage darabokat, ízelítőt adva az újfajta szexi stílusból, amely az egyéniséget különleges megoldásokkal hangsúlyozza ki. A Savage X Fenty Show kizárólag az Amazon Prime Video előfizetői számára lesz streamelhető több mint 200 országban és területen világszerte szeptember 20-án, pénteken.

Az idei Savage X Fenty Show várhatóan még az előző évben először megrendezett, forradalmian új showt is túl fogja szárnyalni. A tervek szerint a rendezvény szakítani fog a szokásos divatbemutatók minden hagyományával: a számos sztárt vonzó este egyedi, különleges esemény lesz, amely ötvözi a zenét, a divatot és a kultúrát. A számos meglepetést tartogató show, amelyen a legnépszerűbb zenei előadok is fellépnek majd, méltó kerete lesz a merész és meghökkentő Savage X Fenty 2019-es őszi/téli kollekciónak.

“Nagyon boldog vagyok, hogy idén mindenki láthatja majd a The Savage X Fenty Show-t. Az a célunk, hogy egy merész, szexi, kiemelkedően dinamikus bemutatóval minden tekintetben különleges élményt nyújtsunk a nézőknek” – nyilatkozta Rihanna.

“A zene világának meghódítása után Rihanna a film-, szépség- és divatiparban is maradandót alkotott. Kollekciója merőben új képet közvetít a vásárlók számára világszerte arról, hogy milyen az igazán modern és divatos női fehérnemű. A márka alapelveihez hűen a kreációk hangsúlyozzák a női énazonosságot támogató inkluzivitást, a pozitív testkép fontosságát és a vidám életfelfogást. A The Savage X Fenty Show minden bizonnyal különleges élmény és új utakat nyitó esemény lesz, és nagy örömünkre szolgál, hogy segítségünkkel ügyfeleink szerte a világon “virtuálisan az első sorban ülve” nézhetik majd meg a divatbemutatót” – mondta el Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője.

A show élő közvetítését követően az idei Savage X Fenty Show kizárólag az Amazon Prime Videoról lesz streamelhető világszerte: közönségünk otthona kényelmében személyesen is megismerheti a Savage X Fenty világát, és ügyfeleinknek lehetősége van arra is, hogy újra és újra átélje a show nyújtotta különleges élményt. Az Amazon Prime Videon keresztül hozzáférhető különleges tartalomnak ugyanakkor része lesz egy dokumentumfilm is, amely exkluzív betekintést nyújt a színfalak mögé, és számos információval szolgál arról, hogyan készült a show.

A The Savage X Fenty Show művészeti vezetője Rihanna és Savage X Fenty, vezető producere Rihanna volt, és a produkciót a PRODJECT és az Endeavor Content valóságshow csoportja állította össze.

AMIT A SAVAGE X FENTY SHOW-RÓL TUDNI KELL

A zene és a divat világának egyik ikonikus alakja, Rihanna újabb vállalkozásba kezdett: fehérnemű-tervezőként is kipróbálja magát. A színes és változatos formájú darabokat tartalmazó Savage X Fenty fehérneműcsalád a merészséget, magabiztosságot és inkluzivitást hangsúlyozza. A TechStyle Fashion Grouppal való együttműködés nyomán született diszruptív márka átformálta azt a képet, ami az emberekben a fehérneműkről él, bizonyítva, hogy hozzáférhető áron is lehet kínálni számos darabból álló fehérnemű-kollekciókat. “Azt szeretnénk, hogy a nők jól nézzenek ki és jól is érezzék magukat az általunk tervezett fehérneműkben” – magyarázta Rihanna, aki ugyanazzal a hozzáállással vágott bele a Savage X projektbe, mint összes egyéb projektjébe-azaz azzal a céllal, hogy valami újat és frisset alkosson, amely mindenki számára hordoz mondanivalót, és amely mindenkit hozzásegít a magabiztos fellépéshez. “Azt szeretnénk, hogy vásárlóink szexinek érezzék magukat és élvezzék kreációink viseletét.” A 32A-tól egészen 46DDD-ig terjedő kosárméretekben elérhető Savage X Fenty melltartók és az XS-3X méretekben elérhető Savage X Fenty alsóneműk és hálóruhák a következő weboldalon vásárolhatók meg: www.SavageX.com.

AMIT AZ AMAZON PRIME VIDEÓRÓL TUDNI KELL

Az Amazon Prime Video prémium tartalmakat streamelő szolgáltató, amely az ügyfelek számára a digitális videóprogramok végtelen sorát kínálja egyetlen központi platformon, ahol mindenki gyorsan és könnyen megtalálhatja az általa kedvelt néznivalókat.

  • A Prime kínálata: A tagok több ezer népszerű mozifilm és TV-show közül válogathatnak, ideértve olyan, a kritikusok által kiemelkedőnek ítélt Amazon Originals sorozatokat, mint az Emmy-nyertes The Marvelous Mrs. Maisel, a Tom Clancy nevével fémjelzett Jack Ryan, a Homecoming, a Hanna, a Fleabag, a Good Omens (Elveszett próféciák), a The Boys, a Rhianna és Donald Glover főszereplésével készült Guava Island, az Oscar-díjjal elismert Manchester by the Sea (A régi város) és a The Salesman (Az ügyfél), az Oscar-díjra jelölt The Big Sick (Rögtönzött szerelem) és a Cold War (Hidegháború), valamint a kritikusok egyik kedvence, a Beautiful Boy (Csodálatos fiú), exkluzív show-kat, élő sportközvetítéseket (köztük a csütörtök esti élő futballmérkőzés-sorozatot, a “Thursday Night Football”-t), továbbá harmadik felektől licenc alapján átvett, illetve saját kiadású tartalmakat több mint 200 országban és területen szerte a világon.
  • A Prime Video Channel előfizetői számára még több néznivaló a különböző csatornákon: A Prime tagoknak több mint 150 csatorna áll rendelkezésére az USA-ban, köztük az HBO, a Cinemax, a STARZ, a SHOWTIME, a CBS All Access, az NBA League Pass és az MLB.tv-és mindehhez nincs szükség sem külön alkalmazásra a letöltéshez, sem kábelre. Ügyfeleink kizárólag azokért a csatornákért fizetnek, amelyeket kiválasztanak, és bármikor törölhetik az előfizetésüket. Tekintse meg teljes csatornakínálatunkat a következő internetes címen: amazon.com/channels.
  • Bérlés vagy vásárlás: Az Amazon ügyfelei a legújabb mozifilmektől kezdve az éppen futó tévésorozatok teljes évadjaiig több százezer tartalom közül bérelhetik ki vagy vásárolhatják meg a nekik tetszőket.
  • Azonnali hozzáférés: A Prime tagok bárhol és bármikor igénybe vehetik a Prime Video szolgáltatást az okostelevíziókon, mobileszközökön, Fire TV-n, Fire tableteken, Apple TV-n, Chromecaston, játékkonzolokon és Comcast X1-en futó Prime Video alkalmazás segítségével vagy egyszerűen internet-hozzáférésen keresztül online is. A kompatibilis eszközök teljes listája a következő internetes címen érhető el: amazon.com/howtostream.
  • Magas minőségi színvonal a tökéletes nézői élmény biztosítása érdekében: A különleges nézői élményt 4K képfelbontású Ultra HD és HDR (High Dynamic Range – nagy dinamikatartomány) technológiával készült tartalmak biztosítják. Az exkluzív X-Ray funkció használatával a nézők az IMDb-ből származó adatokat közvetlenül a képernyőn tekinthetik meg, bepillantást nyerhetnek a színfalak mögé, és érdekes információkat tudhatnak meg kedvenc mozifilmjükről vagy TV-show-jukról. A programokat egyes mobil eszközökre akár le is tölthetik, és elmenthetik későbbi, offline megtekintés céljára.

A Prime Video szolgáltatás igénybevételével elérhető mozifilmeken és TV-show-kon felül a Prime tagok számára korlátlan díjmentes gyorskiszállítási opciók állnak rendelkezésre az Amazonon elérhető összes termékkategóriában, továbbá több mint két millió zeneszám és több ezer lejátszási lista és állomás közül válogathatnak a Prime Music-on, biztonságos tárhelyet vehetnek igénybe fényképeik tárolásához a Prime Photos-on, korlátlan számú e-könyvet olvashatnak a Prime Reading révén, korlátlan hozzáférésük van egy digitális hangosköny-katalógushoz az Audible Channels for Prime szolgáltatásnak köszönhetően, folyamatosan frissített kínálat áll rendelkezésükre ingyenes digitális játékokból és bármikor csatlakozhatnak a világon bárhol éppen játszó barátaikhoz a Twitch Prime használatával, előzetes hozzáférést kapnak az ún. villámakciókhoz (Lightning Deals), exkluzív vásárlási lehetőség és árengedmények közül választhatnak egyes cikkek esetében, valamint számos további vonzó opció áll rendelkezésükre. A Prime-ra való regisztráció céljából, illetve további információkért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: amazon.com/prime.

Amit az Amazonról tudni kell

Az Amazon tevékenységét négy alapelv vezérli: ügyfél-orientáltság a versenytársakra való figyelés helyett, az újdonságok iránti szenvedély, elkötelezettség a kiváló működés iránt és hosszú távú gondolkodás. Ízelítőül itt csak néhány terméket és szolgáltatást említünk meg, amelyet az Amazon vezetett be elsőként: ügyfelek adott termékről/szolgáltatásról alkotott véleményének rögzítése és közzététele, vásárlás 1 kattintással (1-Click), személyre szabott ajánlások, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tabletek, Fire TV, Amazon Echo és Alexa. További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: amazon.com/about és kövessen minket: @AmazonNews.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Médiakapcsolatok:

The Lede Company

Amanda Silverman

Amanda.Silverman@ledecompany.com

Cara Hutchison

Cara.Hutchison@ledecompany.com

Emma Parker

Emma.Parker@ledecompany.com

Savage X Fenty

Emma Tully

etully@savagex.com

Amazon Prime Video

Alana Russo

Alana.Russo@amazonstudios.com

error: Content is protected !!