Aqara lanceert zijn eerste slimme wandschakelaar voor Europa

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–Aqara, een leverancier van smart home producten, heeft de lancering aangekondigd van zijn eerste slimme wandschakelaar gericht op de Europese markt, de Aqara Smart Wall Switch H1 EU. De wandschakelaar H1 EU-serie is Aqara’s eerste slimme wandschakelaar die geschikt is voor zowel ronde Europese wanddozen als vierkante wanddozen van 86 mm. Hij is verkrijgbaar in versies met enkele en dubbele tuimelaar, evenals in versies met neutraal en zonder neutraal. Samen met de Wall Switch H1 EU heeft Aqara ook de nieuwste Wireless Remote Switch H1 (dubbele tuimelaar) op de Europese markt geïntroduceerd.

Zowel de Wall Switch H1 EU als de Wireless Switch H1 ondersteunen het Zigbee 3.0-protocol met betere stabiliteit, compatibiliteit, reactievermogen en energie-efficiëntie1. Beide schakelaars delen het bekroonde ontwerp met een metalen frame, wat de schakelaars steviger en duurzamer maakt. Bovendien kan de combinatie van de Wall Switch H1 EU en de Wireless Switch H1 worden gebruikt in een 2-wegschakelaaropstelling zonder overmatige bedrading, of om de bestaande 2-wegopstelling te upgraden naar een slimme opstelling, zodat gebruikers het licht of een andere inrichting kunnen regelen vanaf twee verschillende plaatsen, vergelijkbaar met het gebruik van twee bedrade 2-wegschakelaars, of zelfs vanuit elk deel van de kamer met spraakopdrachten of via lokale automatiseringen.

De Wall Switch H1 EU is compatibel met belangrijke ecosystemen en spraakassistenten voor smart homes, waaronder Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, IFTTT en meer2. De beschikbaarheid van de versies met neutraal en zonder neutraal maakt het geschikt voor bijna alle huizen, terwijl de versie met neutraal extra functies ondersteunt zoals stroombewaking en overbelastingsbeveiliging. Andere kenmerken van de Wall Switch H1 EU zijn onder meer:

  • Conversie naar draadloze schakelaarfunctie:: de knop van de schakelaar kan opnieuw worden toegewezen, zodat u een extra ‘draadloze schakelaar’ krijgt terwijl het licht of andere inrichting wordt geregeld door automatiseringen;
  • Bescherming tegen oververhitting: gebruikers kunnen er zeker van zijn dat hun huizen veilig zijn;
  • Instelling van gedrag van led-indicator: gebruikers kunnen de led-indicator configureren via de Aqara Home-app, waarbij ze ervoor kiezen om deze volledig uit te schakelen, in te schakelen wanneer de schakelaar is ingeschakeld, of omgekeerd3.

De Wireless Switch H1 is een HomeKit-compatibele externe schakelaar om Aqara-apparaten en andere HomeKit-accessoires te bedienen of om te schakelen tussen smart home scenario’s. Hij wordt geleverd met een dubbele tuimelaar en herkent 7 configureerbare acties, waaronder enkele klik, dubbelklik, lang indrukken en twee keer drukken op de knop. Het ondersteunt ook de snelle klikmodus die de responstijd tot 50 milliseconden4 verkort. De Wireless Switch H1 heeft bovendien een batterijduur van 5 jaar, de langste tot nu toe van alle Aqara-apparaten op batterijen.

De Wall Switch H1 EU en de Wireless Switch H1 zullen naar verwachting in de komende maanden verkrijgbaar zijn in verschillende Europese en Aziatische landen via geautoriseerde Aqara-distributeurs. Neem contact op met uw regionale distributeur(s) voor de beschikbaarheid van het product.

Bezoek onze website voor meer informatie over de Wall Switch H1 EU en de Wireless Switch H1.

1

Een compatibele Zigbee 3.0 Aqara-hub (inclusief Hub M1S, Hub M2 en Camera Hub G2H) is vereist.

2

Integratie met sommige ecosystemen van derden is mogelijk niet beschikbaar op het moment van lancering.

3

Niet al deze opties zijn beschikbaar voor de versie zonder neutraal.

4

In de snelle klikmodus worden alleen enkele klikken herkend.

Over Aqara

Aqara, opgericht in 2016, is een toonaangevende leverancier van smart homes met kantoren in New York en Shenzhen. We bieden uitgebreide smart home producten en oplossingen die prachtig zijn ontworpen en die betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Onze producten variëren van een verscheidenheid aan sensoren tot schakelaars, gordijnregelaars en deursloten, en we hebben wereldwijd meer dan 400 Aqara Home-winkels geopend om meer gepersonaliseerde smart home oplossingen te bieden.

We blijven onze wereldwijde aanwezigheid uitbreiden in de Verenigde Staten, de EU, Rusland, Zuidoost-Azië, Korea en China, en onze online apparaten zijn te krijgen in 192 landen en gebieden, waarbij we meer dan 2 miljoen klanten bedienen. We streven ernaar om smart home technologie naar elk huishouden over de hele wereld te brengen.

Ga voor meer informatie naar onze website en volg onze sociale platforms.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
Michell Li
media@aqara.com

error: Content is protected !!