Aqara lanceert Amazon brand store in Nederland om toegang tot Smart Home uit te breiden

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)–Aqara, een internationale leider en pionier op gebied van IoT, kondigt het debuut aan van haar Amazon brand store in Nederland. Deze uitbreiding naar de Amazon marktplaats betekent een belangrijke stap om de toegankelijkheid te verbeteren van het smart home-assortiment van Aqara voor Nederlandse consumenten.

Sinds de opening van haar eerste Europese Amazon brand store in het Verenigd Koninkrijk in 2021, heeft Aqara consistent haar armslag in de e-commerce marktplaats in deze regio uitgebreid, die momenteel Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Polen en nu ook Nederland omvat. Deze uitbreiding verzekert dat Aqara’s uitgebreide portfolio smart home-oplossingen binnen heel Europa vlot toegankelijk is.

De producten van Aqara zijn bedoeld om een ultieme smart home-ervaring te bieden, die het dagelijkse leven verrijkt door de woning veiliger, comfortabeler en energievriendelijker te maken. Als koploper in het toepassen en produceren van producten die Matter ondersteunen, heeft Aqara Matter over Bridge-compatibiliteit geïntroduceerd in haar Zigbee-assortiment, en Matter over Thread-capaciteit in haar nieuwste lanceringen geïntegreerd. Dit vereenvoudigt de configuratie en bediening, zodat gebruikers zich kunnen toeleggen op het genieten van de voordelen van hun geconnecteerde apparaten zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over interoperabiliteit tussen platformen en apparaten.

Aanbiedingen in de kijker van de Aqara Amazon brand store in Nederland:

Hub M3 : de Matter-hub van de nieuwste generatie, ontworpen met aandacht voor edge computing. De Hub M3, uitgerust met verschillende connectiviteitsopties zoals Thread, Zigbee, wifi, Bluetooth en infrarood, integreert probleemloos Aqara accessoires, gadgets die infrarood-compatibel zijn en een aantal Matter-apparaten van derden, waardoor dit een centraal punt wordt voor de automatisering van de smart home terwijl het privacy en eenvoudige configuratie verzekert.

Video Doorbell G4 : deze videodeurbel kan met batterijen worden gevoed ofwel via de bestaande bedrading van de deurbel. Het beschikt over een ruime compatibiliteit met de belangrijkste platformen, zoals Apple Home, Alexa en Google Home. Het is uitgerust met on-device AI om lokale gezichtsherkenning mogelijk te maken voor waarschuwingen en automatisering.

Camera Hub G3 : een hoogwaardige 2K pan-and-tilt home security camera met via AI aangestuurde gezichts- en gebarenherkenning, geïntegreerde Zigbee hub-functie en ecosysteemondersteuning van derden zoals Apple Home, Alexa en Google Home.

Presence Sensor FP2 : deze revolutionaire sensor, gebaseerd op mmWave (millimeter Wave), biedt niet alleen nauwkeurige detectie van menselijke aanwezigheid, maar beschikt ook over zonepositionering (tot 30 zones), detectie van meerdere personen en multi-ecosysteemondersteuning. Als veelzijdige oplossing kan het ook worden gebruikt voor valdetectie en slaapbewaking.

Ruim assortiment smart sensoren: met de nieuwe generatie Thread-sensoren (bijv. de Door & Window Sensor P2 en Motion & Light Sensor P2 ) met ongeëvenaarde interoperabiliteit binnen de ruime waaier van via Matter aangestuurde smart home-platformen, evenals de emblematische Zigbee-sensoren van het bedrijf, gekenmerkt door compact design en een langere nuttige levensduur van de batterijen.

Energiebeheeroplossingen: producten zoals de Radiator Thermostat E1, Wall Outlet H2 EU, Smart Wall Switch H1 EU en Smart Plug (EU) vergemakkelijken moeiteloos de bediening en automatisering van radiatoren, huishoudapparaten en verlichting, om het comfort te verbeteren en energieverspilling te verminderen.

Renovatie-oplossingen voor raamafschermingen: met onder andere de Roller Shade Driver E1 voor roljaloezieën met kralenkoord en de Curtain Driver E1 voor gordijnen op een gordijnroede, U-rail en I-rail, zodat de bediening van de raamafscherming via een mobile app, spraakbediening, vooraf ingestelde schema’s of home-automatiseringssystemen kan plaatsvinden.

Smart verlichtingsoplossingen: de Ceiling Light T1M en LED Strip T1 bieden een spectrum van warm-tot-koud wit licht en onafhankelijk aanstuurbare RGB-kleuren voor dagelijkse verlichhting en sfeerlicht.

Om de lancering van de brand store te vieren, biedt Aqara een tijdelijke korting van 15% voor aankopen via Amazon.nl store met de promocode: AQARANL1. Dit aanbod is geldig tot en met 5 juni 2024.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
media@aqara.com

error: Content is protected !!