Digital Media Net - Your Gateway To Digital media Creation. News and information on Digital Video, VR, Animation, Visual Effects, Mac Based media. Post Production, CAD, Sound and Music
Categories: News

Amazon Studios bestelt vierde seizoen van de prijsbekroonde comedy The Marvelous Mrs. Maisel

CULVER CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)–(NASDAQ:AMZN) – Amazon Studios heeft vandaag bekendgemaakt dat het een vierde seizoen heeft besteld van de comedyThe Marvelous Mrs. Maisel, die zowel een Emmy als een Golden Globe heeft gewonnen. Het derde seizoen ging op vrijdag 6 december op Amazon Prime Video in première in meer dan 200 landen en gebiedsdelen wereldwijd. The Marvelous Mrs. Maisel ontving deze week twee nominaties voor de Golden Globe, voor beste televisieserie, musical of comedy, en de actrice Rachel Brosnahan voor beste vrouwelijke rol in een serie, musical of comedy.

“We zijn blij te horen dat er we voor de vierde keer niet hoeven in te pakken en op te stappen,” zeiden maker en uitvoerend producent Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino. “We willen Amazon bedanken voor hun vertrouwen en ondersteuning, hun samenwerking en enthousiasme, en omdat we nu nog wat langer kunnen samenwerken met onze favoriete mensen, de acteurs en crew van Maisel.”

The Marvelous Mrs. Maisel is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en seizoen 3 was geen uitzondering, aangezien het openingsweekend een recordaantal kijkers trok. We zijn blij dat onze Prime Video-klanten in seizoen 4 kan zien hoe het verder gaat met Midge,” zei Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios. “Amy en Dan hebben zulke leuke, charmante, herkenbare personages gecreëerd, met hun eigen onnavolgbare humor en oog voor detail, en onze klanten overal ter wereld zullen erg blij zijn met een nieuw seizoen in de wereld vanThe Marvelous Mrs. Maisel.”

In het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel, ontdekken Midge en Susie dat het leven on tour met Shy glamoureus maar ook bescheiden is, en ze leren een les over show business die ze nooit zullen vergeten. Joel probeert Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen najaagt, Abe omarmt een nieuwe missie en Rose ontdekt haar eigen talenten.

The Marvelous Mrs. Maisel is de winnaar van zestien Emmy Awards waaronder Outstanding Comedy series, drie Golden Globes waaronder Best TV Series—Comedy, vijf Critics’ Choice Awards waaronder Best Comedy Series, twee PGA Awards, een WGA Award, en een Peabody Award.

In The Marvelous Mrs. Maisel spelen Emmy- en Golden Globe-winnaar Rachel Brosnahan, Golden Globe-winnaar en viervoudig Emmy winnaar Tony Shalhoub, tweevoudig Emmy-winnaar Alex Borstein, Emmy-nominee Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron en Emmy-winnaar Jane Lynch.

Prime-leden kunnen The Marvelous Mrs. Maisel streamen onder www.amazon.com/Maisel Leden kunnen de serie ook downloaden naar een mobiel apparaat om offline te kijken zonder extra kosten voor hun lidmaatschap. De serie is een wereldwijde release en beschikbaar op PrimeVideo.com voor leden van Prime Video in meer dan 200 landen en gebiedsdelen. Kijk waar en wanneer je wilt met de Prime Videoapp op je smart TV, mobiele apparaat, Fire TV, Fire-tablet, Apple TV, Chromecast, gameconsoles, Comcast X1 of via het internet. Bezoek voor een volledige lijst van alle compatibele apparaten amazon.com/howtostream. Klanten die nog geen Prime-lid zijn kunnen zich aanmelden voor een gratis proefperiode op www.amazon.com/prime.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amazon.com, Inc.

Media Hotline

Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

Staff

Recent Posts

X and Genius Sports Partner to Launch Trend Genius Product Ahead of Major Summer Sporting Events

New product tunes into trending topics to accelerate ad spend at peak conversation velocity, and…

10 hours ago

Water Conservation Solutions From High School and University Teams Take Top Prize in 2024 Xylem Global Student Innovation Challenge

More Than 4,400 Student Innovators From 150 Countries Propose New Solutions to Water and Sustainability…

10 hours ago

GE HealthCare announces agreement to acquire clinical artificial intelligence business from Intelligent Ultrasound

Agreement to acquire business adds innovative, real-time image recognition technology and expertise to GE HealthCare’s…

10 hours ago

Bybit Web3 Announces Upcoming IDO for LayerNet, a Pioneering Telegram-Based Play-to-Earn Game

DUBAI, UAE, July 18, 2024 /PRNewswire/ -- Bybit, the world's second-largest web3 platform by trading…

11 hours ago

SGEntertec Officially Launches Bounty City: A Revolutionary New VR-based FPS

Already with 35,000 players worldwide, the game delivers brand-new FPS experiences with its distinctive three-way…

11 hours ago

FlexClip Unveils Advanced AI Features and Improved Editing Tools for Enhanced Creativity

HONG KONG, July 17, 2024 /PRNewswire/ -- PearlMountain Limited announces the latest update to its flagship video creation…

11 hours ago