A Phunware globális kibocsátás keretében kínálja a Phun alkalmazás tokent

Austin, Texas állam, USA–(BUSINESS WIRE)–A Phunware, Inc. (NASDAQ: PHUN) (a továbbiakban a “Vállalat”) egy teljes mértékben integrált, felhő alapú vállalati platform mobileszközökhöz, amely szerte a világon számos márka számára kínál termékeket, megoldásokat, adatokat és szolgáltatásokat, bejelentette, hogy a nemzetközi piacokon már megvásárolható a Phun alkalmazás (utility) token.

“A Phun egy új alkalmazás (avagy használati/felhasználói) token, amely lehetővé teszi a nemzetközi piaci közösség számára, hogy részt vegyen blokkláncalapú adatcserénkben és mobil ügyféllojalitási ökoszisztémánkban, miközben cégünk azon munkálkodik, hogy a Phun bekerüljön a globálisan elfogadott, uralkodó tokenek közé és jegyzésre kerüljön a kriptotőzsdéken” – fejtette ki Randall Crowder, a Phunware operatív vezetője.

A Phunware székhelye Austinban, Texas államban található. A Vállalat 10 éves fennállása óta számos sikert ért el a világ legnagyobb szervezetei számára végzett munkája során. Legyen az lebilincselő mobiljátékok és mozifilmek készítésének támogatása a Paramount Pictures International számára, a Juniper, a Cisco vagy a HP Aruba hardverjéhez alkalmazásalapú lokációs szolgáltatások nyújtásához szükséges megoldások biztosítása vagy az olyan elektronikus egészségügyi nyilvántartások (Electronic Health Records [HER]) integrálása, mint az Epic vagy a Cerner a betegek egészségügyi ellátással kapcsolatos elégedettségének növelése céljából, a több mobileszközön való tartalombiztosítást szolgáltatásként (Multiscreen as a Service [MaaS]) kínáló Phunware jelentős mértékben hozzájárult a világ 1000 legnagyobb vállalata közé tartozó cégek arra irányuló kezdeményezéseinek sikeréhez, hogy iOS és Android eszközöket használó ügyfeleik elkötelezése, a tartalmak kezelése és monetizálása érdekében standardizálják és optimalizálják a másodpercenként több százezernyi világszerte lebonyolított app tranzakciót.

“MaaS platformunk több mint 1 milliárd eszközzel lép kapcsolatba havonta, és átlagosan 4 milliárdnál is több tranzakciót/eseményt dolgoz fel naponta szerte a világon” – magyarázta S. Knitowski, a Phunware társalapítója és vezérigazgatója. “Mielőtt nyilvános forgalomba bocsátottuk részvényeinket a múlt év végén, legnagyobb stratégiai befektetőink között megtalálható volt a Cisco Systems, a Samsung, a WWE és a PLDT. Mobil megoldáscsomagjaink olyan igen különböző ágazatokban tevékenykedő szervezetek szoftver, adatkezelés és alkalmazások iránti igényeit elégítették ki sikeresen, mint az NFL, a NASCAR és az Olimpiai Játékok, illetve a kiskereskedelmi, ingatlanforgalmazási, egészségügyi, technológiai, légiforgalmi és vendéglátási ágazatokban hasonló pozícióban lévő cégek.”

A jelenlegi szabályzási környezetnek való megfelelés érdekében a Phunware nemrégiben létrehozott egy, a Phunt és a PhunCoint magában foglaló, duális tokenstruktúrát. A Phun olyan használati token, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy digitális tevékenységükből pénzre tegyenek szert, miközben kedvenc márkáikkal kapcsolatba lépnek, míg a PhunCoin egy ERC-20 alapú, a PhunCoin birtokosainak osztalékot biztosító értékpapír (security) token, amely révén a fogyasztók digitális identitásukat monetizálhatják.

A jelenlegi szabályzási előírások következtében a Phun először csak az Amerikai Egyesült Államokon és Kanadán kívül lesz hozzáférhető. Az Amerikai Egyesült Államokon és Kanadán kívüli befektetők a Phunt a következő internetes címen való regisztrációval vásárolhatják meg: https://buy.phuntoken.com/.

További információkért a Phunról kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://www.phuntoken.com/ vagy írjon e-mailt a következő címre: phun@phunware.com.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

PR és média kapcsolatok:

Brent Brightwell

bbrightwell@phunware.com

T: (512) 693-4199 x6604

Befektetői kapcsolatok:

Phunware, Inc.

investorrelations@phunware.com

T: (512) 693-4199

error: Content is protected !!