A Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték egész decemberben karácsonyi kártya- és hópihegyűjtési eseményekkel, új mágikus teremtményekkel és közösségi meglepetésekkel üdvözli a karácsonyi ünnepeket

Zayn Malik jellegzetes, senki mással össze nem téveszthető stílusát tükröző avatárral örvendezteti meg a játokosokat, és különleges üzenetet küld a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték rajongóinak

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):


KI:

Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) bejelentette, hogy nemrégiben megjelentetett Harry Potter: Puzzles & Spells elnevezésű mobiljátékában is megkezdődött a karácsonyi ünnepi időszak. A Warner Bros. Games hivatalos licence alapján a Portkey Games márkanév alatt kiadott mobiljáték játékosai a decemberi hónap során különféle ünnepi eseményeken vehetnek részt, ideértve például a korlátozott ideig elérhető kártya- és hópihegyűjtést, karácsonyi dekorációkat alkothatnak és számos meglepetés is várja őket.

MIT:

A játék során a játékosok az új, korlátozott ideig elérhető, „Karácsony a varázsvilágban” („Christmas in the Wizarding World”) című albumba való kártyákat gyűjthetnek, és ha sikerül az összeset összegyűjteniük, ajándékba kapnak egy mitikus Egyszarvút, amely mágikus teremtményként társuk lesz a továbbiakban. Ahogy közeledik a karácsony, Roxfort is ünnepi díszbe öltözik és a havas, téli varázsvilágban a játékosok játéktáblájára gyönyörű hópelyhek hullanak, amelyeket össze lehet gyűjteni és nyereményekre lehet váltani. Az év végi petárdák hangját idézik a hatalmas szaloncukorra hasonlító, színes máguspukkantók, amelyek teljesen kiszámíthatatlan módon, ajándékként hullanak váratlanul a kirakós táblákra, kirobbantva a felesleges drágaköveket, és így megkönnyítve a mágikus Match-3 (azaz három egyforma elem megtalálását célzó) játék játékosainak az egyforma elemek megtalálását.

A karácsony stílusos megünneplését célzó, új, egyedi, mágikus Match-3 játékelemek kialakításában a világhírű művész és ismert Harry Potter rajongó, Zayn Malik segítette a Zynga csaptatát. A játékosokat a Harry Potter: Puzzles & Spells játékban megtestesítő avatárok élethűbbé tétele érdekében Zayn új szemöldököt, fülbevalót és szemformákat tervezett, amelyek jövőre a játékon belül az összes játékos számára elérhetők lesznek. Malik saját közösségi oldalain decemberben már be is mutatta az új vonásokkal rendelkező, játékon belüli avatárját, és arra kérte rajongóit és játékostársait, hogy ők is osszák meg avatárjaik képét.

A szenteste közeledtével a Harry Potter: Puzzles & Spells közösségi oldalaira ellátogató játékosokat további meglepetések és az év utolsó hetére jellemző ünnepi hangulat várja.

IDÉZETEK:

„Nagyon élveztem a Zynga csapatával való közös munkát az avatárkészítő funkció új elemeinek tervezése során” – nyilatkozta Zayn Malik. „Saját magam animáIt változatát látva a játékban sokkal élvezetesebb volt játszani, és az avatárok külső megjelenését egyedibbé tévő, hamarosan elérhető, új vizuális elemeknek köszönhetően minden játékos közelebb érezheti majd magához a játékot és tovább formálhatja karaktere külsejét, hogy még jobban hasonlítson rá.”

„A Harry Potter könyvek és filmek minden rajongója jól tudja, hogy a karácsonyi ünnepek különleges eseménynek számítanak Roxfortban” – magyarázta Yaron Leyvand, a Zynga Games egységének rangidős alelnöke. „Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljátékunk első karácsonyi szezonja alkalmából új tartalmakkal és ünnepi jutalmakkal akartunk kedveskedni a játékosoknak a decemberi hónapban. Nagy örömünkre szolgál, hogy együtt ünnepelhetünk velük, és hogy a jövő évben számos további mágikus Match-3 eseményt és tevékenységet kínálhatunk majd számukra.”

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK:

A Harry Potter: Puzzles & Spells elnevezésű, ún. „Match-3” (3 egyforma elem megtalálását célzó) feladványokra épülő mobiljáték a játékosok számára a Harry Potter sorozat szereplőit felvonultató, bűbájokkal és humorral teli, színes és élvezetes kalandokat kínál. A játék során, amelyben hallhatók az eredeti mozifilm hangjai és egyes szereplőknek a mozifilmekből származó autentikus hangfelvételei, a játékosok a mobileszközeiken játszva követhetik Harry útját a Varázsvilágban. Az ugráló csokibékákkal, lebegő szárnyas kulcsokkal, harcoló varázssakk-figurákkal és egyéb váratlan akadályokkal és tárgyakkal teli Match-3 párosítási rejtvények megoldásáért cserében a játékosok új bűbájokat sajátíthatnak el és gyorsabb előrehaladást biztosító jutalmakat kapnak. A roxforti bajtársiasság és barátságos versengés szellemében a játékosok ugyanakkor csatlakozhatnak a rajongók különféle csoportjai által alkotott klubokhoz, létrehozhatnak saját klubokat, együttműködhetnek játékostársaikkal a rejtvények megoldásában, megoszthatják velük életük eseményeit és versenghetnek az exkluzív Klubeseményeken (Club Events) kiosztásra kerülő díjakért.

A Harry Potter: Puzzles & Spells játék játszható iOS és Android eszközökön szerte a világon, továbbá az Amazon Kindle-on és a Facebookon keresztül is. További információkért, illetve más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on és a Twitter-en, és látogasson el a játék honlapjára a következő internetes címen: www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

KIEGÉSZÍTŐ KÉP- ÉS VIDEÓANYAGOK:

A kiegészítő kép- és videóanyagok a következő internetes címen érhetők el: https://bit.ly/HPPSHoliday

Amit a Zynga-ról tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!TM, Toon BlastTM, Toy BlastTM, Words With FriendsTM és Zynga PokerTM. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Amit a Warner Bros. Games-ről tudni kell…

A Warner Bros. Games a Warner Bros. Home Entertainment, Inc. divíziója. A Warner Bros. Games globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobileszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített interaktív szórakoztató tartalmak és játékok publikálása, fejlesztése, licencbe adása és forgalmazása terén. További információk a Warner Bros. Games-ről a következő internetes címen találhatók: https://www.wbgames.com/.

Amit a Portkey Games-ről tudni kell…

A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely olyan, az eredeti J.K. Rowling történetek által inspirált mobil és videójátékokat fémjelez, melyekben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és így közvetlenül átélhetnek számos kalandot Rowling varázsvilágában, a „Wizarding World”-ben. A Portkey Games lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maguk alakítsák a játékmenetet és a Varázsvilág csodáiban elmélyedve új és egyedi élményekkel gazdagodjanak. A játékmárka létrehozásával a Warner Bros. Interactive Entertainment a mobiljátékok kedvelői számára olyan új játékélményeket kíván biztosítani, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját maguk „írják meg” és játsszák el a varázsvilágbeli történetüket.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a játékmenet részleteire, a játék funkcióira és egy korlátozott ideig elérhető, karácsonyi ünnepi eseményre, illetve a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljátékot játszók számára várhatóan 2021-ben hozzáférhető további eseményekre és funkciókra vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a „kilátások”, „prognosztizált”, „tervezett”, „szándékozik”, „lesz”, „várakozásaink szerint”, „úgy hisszük”, „célunk”, illetve „várhatóan”, és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett célok elérése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ a feltételezett fejlemények bekövetkezésétől, valamint különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban „SEC”]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

A WIZARDING WORLD, HARRY POTTER kiadási jogainak tulajdonosa © J.K. Rowling. A HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD és HARRY POTTER karakterek, nevek és az ezekhez kapcsolódó megkülönböztető jelölések a Warner Bros. Entertainment Inc. szerzői joggal védett tulajdonát és bejegyzett védjegyeit képezik (© és ™). ™Zynga Inc. Minden jog fenntartva.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD and HARRY POTTER characters, names and related indicia © and ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Minden jog fenntartva.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

ZYNGA MÉDIAKAPCSOLATOK:
Dana Whitney | [email protected]

error: Content is protected !!