Digital Media Net - Your Gateway To Digital media Creation. News and information on Digital Video, VR, Animation, Visual Effects, Mac Based media. Post Production, CAD, Sound and Music
Categories: News

Společnost Zynga představuje kouzelnou Match-3 mobilní hru Harry Potter: Puzzles & Spells

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Společnost Zynga Inc. (burzovní index Nasdaq:ZNGA), světová jednička v oblasti interaktivní zábavy, dnes oznámila částečné zahájení prodeje hry Harry Potter: Puzzles & Spells na vybraných trzích. Hra s oficiální licencí společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment a publikovaná pod značkou Portkey Games, spojuje princip moderní skládačky typu „Spoj-3“ (match-3) puzzle s kultovními postavami, příběhem, prostředím, kouzly a magickým uličnictvím světa čar a kouzel.


„Jsme velmi pyšní na to, že můžeme zařadit Harry Pottera do portfolia společnosti Zynga a chceme vytvořit hru, která by byla hodna světa kouzel a zástupů fanoušků,“ řekl Bernard Kim, prezident divize publishingu společnosti Zynga. „Spojením všudypřítomnosti mobilů a zkušeností vývojového týmu společnosti Zynga ve spolupráci s firmou Warner Bros. Interactive Entertainment, vytváříme hru, která potěší fanoušky všech věkových kategorií na celém světě.“

Fanoušci stále vzdávají hold a rozšiřují zázraky světa čar a kouzel a řeší kvízy, logické hádanky a další skládačky inspirované příběhem. Harry Potter: Puzzles & Spells opětuje tento zájem o výzvy a tajemství první skládačkou typu match-3 pro mobilní zařízení. Ve hře si hráči vytváří vlastní postavy a zažívají vzrušení a tajemství světa kouzel a čar novým okouzlujícím způsobem. Po zpřístupnění prvků kouzelnického světa, jako jsou nová kouzla a připravené lektvary se při svém postupu hráči setkají s nejkultovnějšími momenty a nejdůležitějšími postavami z originálních filmů o Harry Potterovi. Hráči využívají k vítězství magické schopnosti a předměty a budou muset při svém postupu na další úrovně řešit skládačky zaplněné čokoládovými žábami a dalšími překážkami.

Po prokázání svých kouzelnických dovednosti, získávají hráči v průběhu hry zkušenostní body. Od každodenních akcí po interaktivní skládačky, hráči sbírají zkušenostní body, aby získali nové magické schopnosti a odměny, zvýšili úroveň svých dovedností a kouzel, stejně jako mohli zdokonalovat svou jedinečnou postavu ve hře. Hráči budou mít rovněž možnost vytvářet kluby a spojovat síly s dalšími fanoušky, spolupracovat a podílet se na speciálních společných aktivitách a prožít kamarádství ve větě čar a kouzel.

Fanoušci mohou navštívit stránky www.zynga.com, kde se dočkají dalších aktuálních informací o hře Harry Potter: Puzzles & Spells, která bude uvedena na trh celosvětově pro zařízení s operačními systémy iOS a Android, stejně jako Amazon Kindle a Facebook.

O společnosti Zynga

Zynga je světová jednička v oblasti interaktivní zábavy, jejíž misí je spojit svět prostřednictvím her. K dnešnímu dni hraje franšízy společnosti Zynga, jako například CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ a Zynga Poker™ více než miliarda hráčů . Hry společnosti Zynga jsou k dispozici ve více než 150 zemích a lze je hrát na sociálních platformách a mobilních zařízeních na celém světě. Společnost byla založena v roce 2007, má sídlo v San Francisku a pobočky ve Spojených státech amerických, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Indii, Turecku a Finsku. Další informace naleznete na stránkách www.zynga.com nebo sledujte společnost Zynga na sítích Twitter, Instagram, Facebook nebo Zynga blog.

O společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment:

Warner Bros. Interactive Entertainment, divize společnosti Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je předním celosvětovým vydavatelem, developerem, poskytovatelem licencí a distributorem zábavního obsahu pro interaktivní prostor na všech platformách, včetně konzolí, kapesních, mobilních a PC her pro vlastní tituly i herní tituly třetích stran.

O značce Portkey Games:

Značka Portkey Games od společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment je věnována vytváření nových herních zážitků na mobilech a videohrách, které přenesou hráče co nitra vlastních dobrodružství světa čar a kouzel inspirovaných původními příběhy J. K. Rowlingové. Hráči her Portkey Games mají možnost zvolit si vlastní příběh a vstoupit do kouzelnického světa a prožívat nové a jedinečné věci. Značka vznikla proto, aby přinesla hráčům a fanouškům nové herní zážitky, které jim umožní nechat se pohltit světem čar a kouzel, kde si mohou vytvářet svůj vlastní kouzelný příběh.

Výhledová prohlášení

Tato tisková zpráva obsahuje výhledová prohlášení týkající se mimo jiné názvu, časového rámce vydání a podrobnostech plánované hry Harry Potter. Výhledová prohlášení často zahrnují slova jako “výhled”, “projektované”, “plánované”, “zamýšlí”, “bude”, “předvídat”, “věřit”, “cíl”, “očekávat” a prohlášení v budoucím čase, která jsou obecně výhledová. Dosažení cíle nebo úspěšná realizace skutečností uvedených v těchto výhledových prohlášeních zahrnuje významná rizika, nejistoty a předpoklady. Na taková výhledová prohlášení, založená na informacích, které máme k dispozici v den zveřejnění této zprávy, se nelze spoléhat. Nepřijímáme žádnou povinnost aktualizovat taková prohlášení. Další informace o těchto rizicích, nejistotách a předpokladech jsou nebo budou podrobněji popsány v našich veřejných hlášeních pro Komisi pro cenné papíry (dále jen “SEC”), jejichž kopie lze získat na našich webových stránkách pro vztahy s investory na adrese http://investor.zynga.com nebo na webové stránce SEC na adrese www.sec.gov.

Publikační práva WIZARDING WORLD, HARRY POTTER jsou majetkem J. K. Rowlingové. Postavy, jména a indicie související s tituly HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD a HARRY POTTER jsou ochrannými známkami společnosti Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Veškerá práva vyhrazena.

WBIE LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Contacts

Zynga Media:

Dana Whitney (US)

Email : dwhitney@zynga.com
nebo

Jonathan Lopera (UK)

Email : jlopera@zynga.com

Staff

Recent Posts

Gopuff Invites the World to “Bring The Magic” to Everyday Experiences with the Launch of Its Largest-Ever Brand Campaign

The imaginative, 360° campaign designed to capture the magic of the Gopuff experience debuts during…

2 days ago

Metals Acquisition Limited Provides Notice of Release of First Quarter 2024 Results and Conference Call Details

ST. HELIER, Jersey--(BUSINESS WIRE)--Metals Acquisition Limited ARBN 671 963 198 (NYSE: MTAL; ASX: MAC), a…

2 days ago

New UFC FIGHT CARD RUMMY to Feature Live Tournament, Fan Favorite UFC Athletes and More

UFC Partners With Magmic and Skillz on Launch/Kicks Off a 2-week Live Tournament April 19th…

2 days ago

Vaunt Marks First Cash-Positive Month, With Rapid Growth Highlighting Success in Tackling Empty-leg Flights

 - Launched in Q4 2023, Vaunt has reached $500K in annual recurring revenue, and 25,000+…

2 days ago

Nex and Hasbro Expand Collaboration to Transform Beloved Family Board Games Into Active Play Experiences

Three New Games Based on Classic Hasbro Titles Are Set to Launch Exclusively on Nex…

2 days ago

Franklin Templeton Announces Availability of Peer-to-Peer Transfers for Franklin OnChain U.S. Government Money Fund

The first U.S.-registered mutual fund to process transactions and record share ownership on a public…

2 days ago