Digital Media Net - Your Gateway To Digital media Creation. News and information on Digital Video, VR, Animation, Visual Effects, Mac Based media. Post Production, CAD, Sound and Music
Categories: MacNews

MyHeritage lanserar Reimagine: En innovativ fotoapp för att skanna, förbättra och dela familjefoton

Reimagine erbjuder användarna de bästa AI-teknikerna, som fotoskanning av flera sidor, färgläggning, förbättring, reparation och animering

TEL AVIV, Israel & LEHI, Utah–(BUSINESS WIRE)–Den ledande plattformen för släkthistoria, MyHeritage, presenterade idag lanseringen av Reimagine, en innovativ mobilapp för familjefoton. Reimagine har en kraftfull fotoskanner som snabbt kan skanna hela sidor i albumet, och tillsammans med MyHeritages utmärkta AI-verktyg kan appen även förbättra historiska foton. Dessa funktioner, tillsammans med möjligheten att dela familjefoton via MyHeritage, gör Reimagine till ett utmärkt verktyg för att organisera familjefoton, gamla som nya. Reimagine finns tillgänglig för både iOS och Android.

Det första steget för att bevara familjefoton som förvaras i fotoalbum och skolådor är att skanna dem. Därför har Reimagine en innovativ funktion för att skanna flera sidor, som utvecklats av MyHeritages AI-team. Det gör att du snabbt och enkelt kan skanna hela albumsidor eller flera foton med ett enda tryck. Skannern använder sedan modern, molnbaserad AI-teknik för att automatiskt identifiera de olika bilderna, samt klippa dem, vilket sparar timmar av arbete jämfört med traditionella skannrar. Skannade foton sparas i ett album i appen och säkerhetskopieras i ditt molnkonto på MyHeritage. Användare kan enkelt integrera foton i MyHeritages innovativa familjeträd och använda taggar för att lägga till namn till ansikten i bilderna. De får även tillgång till bilderna via MyHeritages webbplats på dator. Alla MyHeritages AI-verktyg för att förbättra foton finns tillgängliga direkt i Reimagine-appen. Med endast några klick kan ett skadat gammal svartvitt foto skannas och återställas, förbättras, färgläggas och till och med animeras. De förbättrade bilderna (eller de skannade originalversionerna) kan delas med familj och vänner på sociala medier eller via användarens släktplats på MyHeritage.

Miljontals användare världen över har redan använt MyHeritages fotofunktioner, som Deep Nostalgia™, och delat sina resultat på sociala medier, vilket har gjort MyHeritages mobilapp populär i appbutiker i ett dussintal länder. Reimagine är en separat app som endast fokuserar på familjefoton och använder de bästa AI-funktionerna för att skanna och förbättra bilder med ett nostalgiskt utseende. Verktygen för att förbättra foton inkluderar färgläggning av svartvita foton, återställning av blekta färger, reparation av repor och veck, skärpning av suddiga foton för att höja upplösningen och animering. Ljudinspelningar kan också läggas till för att förklara historien bakom bilderna. Originalfotona ändras aldrig. När en eller fler foto-förbättringar tillämpas skapas en ny, förbättrad version som sparas tillsammans med originalfotot, vilket förblir som det var. Som en del av MyHeritages arbete för ansvarsfull och etisk användning av AI läggs en vattenstämpel till på bilder som manipulerats av AI.

“Sedan lanseringen av MyHeritages första fotofunktion med AI för över tre år sedan har vi revolutionerat sättet som kunderna hanterar sina familjefoton” berättar Gilad Japhet, grundare och VD för MyHeritage. “Foton är en viktig väg in i den spännande världen av släkthistoria. I takt med att våra fotoverktyg blev allt fler, beslutade vi att utveckla Reimagine som en app för familjefoton som kan locka nya målgrupper att ge nytt liv åt sina familjeminnen. Minnen är bäst när du kan dela dem med dina nära och kära, och Reimagine gör det enkelt att återuppleva era speciella stunder tillsammans”.

Vid lanseringen av Reimagine stöds 11 språk: Engelska, franska, tyska, spanska, nederländska, danska, portugisiska (Brasilien), svenska, norska, italienska och finska. Fler språk kommer att läggas till framöver.

Användare kan skanna och förbättra ett begränsat antal bilder gratis. De kan skanna och förbättra ett obegränsat antal bilder med ett abonnemang. Månatliga och årliga abonnemang finns tillgängliga.

Reimagine finns att ladda ner i App Store och Google Play.

Om MyHeritage

MyHeritage är den ledande globala upptäcktsplattformen för familjehistoria. Med miljarder historiska poster och släktträdsprofiler och med sofistikerad matchningsteknik gör MyHeritage det möjligt för användare att upptäcka sitt förflutna och ge dem kraft inför framtiden. MyHeritage är den mest populära tjänsten för DNA-test och familjehistorik i Europa och är betrodd av miljontals användare över hela världen. Sedan 2020 har MyHeritage världens mest avancerade AI-teknik för att animera, reparera, förbättra och färglägga historiska foton. www.myheritage.se

Contacts

MyHeritage

Daphna Bossik

Sverigechef

Telefon: 972 523354380

E-post: daphna.bossik@myheritage.com

Staff

Recent Posts

Reply Redefines Software Development Through Generative Artificial Intelligence with KICODE Reply

Turin, Italy--(Newsfile Corp. - September 29, 2023) - Reply launches a proprietary framework for generative…

21 hours ago

This Week in Tech News: 10 Stories You Need to See

A roundup of the week's most newsworthy technology industry press releases from PR Newswire, including…

22 hours ago

Third edition of Dubai World Congress for Self-Driving Transport, honours Challenge winners

DUBAI, UAE, Sept. 29, 2023 /PRNewswire/ -- His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al…

24 hours ago

Zones Showcased as a Leading Global Solutions Provider for U.S. and Public Sector Markets

ISG Provider Lens Report recognizes Zones as a rising star in Employee Experience Transformation Services…

2 days ago

Robocast Defeats Google/YouTube’s Attempts to Invalidate Robocast Smart Playlist Patents

After the Patent Trial and Appeal Board denies five Google IPRs, Robocast achieves an 8…

2 days ago

Hyatt To Introduce New Home Rental Offering: Homes & Hideaways by World of Hyatt

The new offering to provide members access to a unique collection of short-term private home…

2 days ago