Samenvatting: BVI kondigt Investering & Samenwerking met Beyeonics Vision

Ondersteunt op de chirurg gerichte digitale visualisatie, verbeterde ergonomie en realtime begeleiding bij het chirurgische besluitvormingsproces

WALTHAM, Mass.–(BUSINESS WIRE)–BVI, een speciaal gebouwd, gediversifieerd wereldwijd bedrijf voor oogheelkundige apparaten, heeft vandaag een investering aangekondigd in Beyeonics Vision, een dochteronderneming voor medische technologie van Elbit Systems Ltd. (NASDAQ: ESLT en TASE: ESLT) (” Elbit-systemen”). Beyeonics Vision maakt gebruik van geïntegreerde augmented reality-, tracking- en beeldverwerkings-/AI-platforms om verbeterde visualisatie, geoptimaliseerde workflow en realtime ondersteuning te bieden aan het besluitvormingsproces van de chirurg in de operatiekamer. De samenwerking bevordert ook een gestroomlijnd proces om Beyeonics™ One in de Verenigde Staten te commercialiseren, met potentieel voor snelle uitbreiding in gebieden buiten de Verenigde Staten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BVI
Andrew Dawson

Corporate Communications

[email protected]l.com

Investors
Gilmartin Group

Vivian Cervantes

[email protected]

error: Content is protected !!