Phunware biedt wereldwijd Phun Utility-token aan

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)–Phunware, Inc. (NASDAQ: PHUN) (de “onderneming”), een volledig geïntegreerd cloudplatform voor bedrijven voor mobiel dat wereldwijd producten, oplossingen, gegevens en merkdiensten levert, kondigde aan dat Phun utility-tokens nu voor aankoop beschikbaar zijn op internationale markten.

“Phun is een nieuwe utility-token die de internationale gemeenschap helpt om deel te nemen in onze blockchain-geactiveerde data-uitwisseling en het mobiele loyaliteit-ecosysteem terwijl we streven naar een reguliere wereldwijde adoptie en naar toekomstige uitwisselingslijsten,” aldus Randall Crowder, Chief Operating Officer van Phunware.

Phunware heeft zijn hoofdkantoor in Austin, Texas, en is reeds 10 jaar succesvol in het samenwerken met ‘s werelds grootste organisaties. Of het meeslepende gaming- en filmervaringen voor Paramount Pictures International zijn, of het aandrijven de hardware van Juniper, Cisco of HP Aruba voor app-enabled locatiediensten of het integreren van elektronische medische dossiers (EHR’s) zoals Epic of Cerner voor patiëntervaringen in de gezondheidszorg, Phunware’s Multiscreen as a Service (MaaS) aanbod heeft Global 1000-bedrijven geholpen om hun betrokkenheid, management en initiatieven voor het genereren van inkomsten voor iOS- en Android-apparaten en -doelgroepen binnen honderdduizenden app-transacties per seconde wereldwijd te standaardiseren en optimaliseren.

“Ons MaaS-platform bereikt meer dan 1 miljard unieke apparaten per maand en verwerkt wereldwijd gemiddeld meer dan 4 miljard gebeurtenissen per dag,” aldus Alan S. Knitowski, mede-oprichter en Chief Executive Officer van Phunware. “Voordat we aan het einde van vorig jaar naar de beurs gingen, bevonden zich onder onze belangrijkste strategische beleggers Cisco Systems, Samsung, WWE en PLDT, terwijl onze mobiele oplossing-set gericht is op de software-, data- en app-behoeften van organisaties zoals o.a. de NFL, NASCAR en de Olympische Spelen in de sport voor hun gelijkwaardige collega’s in verticalen, waaronder detailhandel, onroerend goed, gezondheidszorg, technologie, luchtvaart en gastvrijheid.”

Om te voldoen aan het huidige regelgevingsklimaat, heeft Phunware onlangs zijn dual token-structuur geïntroduceerd. Hoewel Phun een utility-token is die de consument in staat stelt om inkomsten te genereren uit hun digitale activiteiten wanneer zij zich bezig houden met winstgevend gedrag met merken, blijft PhunCoin een conforme beveiligingstoken waarmee consumenten geld kunnen verdienen met hun digitale identiteit. PhunCoin biedt zijn token-houders tevens PhunCoin-dividend.

Gezien het huidige regelgevingsklimaat, zal Phun in eerste instantie alleen beschikbaar zijn buiten de Verenigde Staten en Canada. Beleggers buiten de Verenigde Staten en Canada kunnen Phun kopen door zich te registreren op https://buy.phuntoken.com/.

Ga voor meer informatie over Phun naar https://www.phuntoken.com/ of stuur een e-mail naar [email protected].

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact PR & Media:

Brent Brightwell

[email protected]

T: (512) 693-4199 x6604

Investeerdersrelaties:

Phunware, Inc.

[email protected]

T: (512) 693-4199

error: Content is protected !!