Interactive Brokers introduceert Traders’ Insight Radio

Nieuwe podcastserie biedt uniek inzicht in opvattingen over markten, handel en meer

GREENWICH, Conn.–(BUSINESS WIRE)–Interactive Brokers (Nasdaq: IBKR), een geautomatiseerde wereldwijde elektronische broker, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Traders’ Insight Radio, een nieuwe podcastserie met interviews met leidinggevenden, opinieleiders en marktexperts uit de hele financiële dienstverleningssector die actuele thema’s bespreken die van invloed zijn op wereldwijde markten en handel. Luisteraars die bekend zijn met Traders’ Insight, de online bron van Interactive Brokers voor marktcommentaar, zullen de interne IBKR-podcasthosts herkennen die belangrijke context bieden rond de bijzondere gezichtspunten die tijdens de gesprekken worden onderzocht.

Traders’ Insight Radio is bedoeld voor een breed publiek, waaronder zowel gevorderde handelaren als beginnende beleggers, verkent een breed scala aan interessante onderwerpen voor elke belegger en verbetert het aanbod dat al beschikbaar is via de IBKR Campus, de best-in-class educatieve hulpbron van het bedrijf. Recente en aankomende podcasts zullen gesprekken bevatten over de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op markten, kansen in buitenlandse effecten en opvattingen over cryptocurrency als de nieuwe digitale activaklasse. Voor beginnende particuliere beleggers of gevorderde handelaren die hun kennisbasis willen uitbreiden, omvat IBKR Campus cursussen en inhoud over handel, markten en actuele gebeurtenissen, evenals overzichten gewijd aan de producten en handelsplatforms van IBKR – en nu ook opmerkelijke podcast-interviews.

“We blijven ons richten op het bieden van educatieve hulpmiddelen aan investeerders om hun begrip van financiële markten en handel te verbeteren,” aldus Steve Sanders, EVP Marketing & Product Development bij Interactive Brokers. “Traders’ Insight Radio is een aanvulling op de middelen die al beschikbaar zijn via IBKR Campus en is een nieuwe en vermakelijke manier waarop alle beleggers gemakkelijk toegang hebben tot en profiteren van expertise in de financiële sector.”

De serie werd in januari geïntroduceerd en de eerste afleveringen omvatten een tweedelig interview met Thomas Peterffy, oprichter en voorzitter van Interactive Brokers Group, waarin hij zijn vroege handelsdagen als optiemarktmaker bespreekt en hoe hij met succes technologie op de beursvloer invoerde. Luisteraars zullen profiteren van het perspectief van dhr. Peterffy op verschillende onderwerpen, zoals cryptocurrency, monetair beleid en de impact van stijgende tarieven en inflatie op de economie, terwijl bovendien anekdotes uit zijn legendarische carrière te horen zullen zijn. Ga om te luisteren naar de podcastinterviews van dhr. Peterffy naar:

Deel 1: “You Mean You Don’t Have to Know Anything to Do This?”

Deel 2: “Mr. Sosnick, I Do Find You Increasingly Useless”

De nieuwste afleveringen van Traders’ Insight Radio zijn gratis beschikbaar op de Traders’ Insight-blog, via de handelsplatforms van Interactive Brokers, waaronder Trader Workstation, Client Portal en IBKR Mobile, en populaire podcasting-services, waaronder Apple Podcast, Google Podcast, Podbean en Spotify.

Zie hieronder voor het volledige pakket gratis IBKR Campus-hulpbronnen en ga naar ibkr.com/campus.

Traders’ Academy: beleggers kunnen hun kennis van de producten, tools en markten die beschikbaar zijn, verbeteren via de Trader Workstation, Client Portal, IBKR Mobile en TWS API-applicaties van Interactive Brokers.

IBKR Webinars: beleggers kunnen kijken en luisteren naar en leren over actuele marktonderwerpen en IBKR-tools via live en opgenomen webinars.

Traders’ Insight: beleggers kunnen marktcommentaar bekijken, lezen of beluisteren van meer dan 70 professionals uit de sector, waaronder de nieuwe Traders’ Insight Radio.

IBKR Quant: een blog bedoeld voor kwantitatieve professionals met interesse in programmeren, deep learning, IBKR API, AI, Blockchain en andere transformatieve technologieën die de moderne markten beïnvloeden.

Student Trading Lab: een gratis online hulpbron voor docenten die financiële of computerwetenschappelijke lessen willen combineren met echte handelservaring.

Over Interactive Brokers Group, Inc.:

Gelieerde ondernemingen van Interactive Brokers Group bieden 24 uur per dag geautomatiseerde uitvoering van transacties en bewaring van effecten, grondstoffen en vreemde valuta op meer dan 135 markten in tal van landen en valuta’s, vanaf een enkele IBKR Integrated Investment Account naar klanten over de hele wereld. We bedienen individuele beleggers, hedgefondsen, handelsgroepen voor eigen rekening, financiële adviseurs en introducerende makelaars. Onze vier decennialange focus op technologie en automatisering heeft ons in staat gesteld onze klanten te voorzien van een uniek geavanceerd platform om hun beleggingsportefeuilles te beheren. We streven ernaar om onze klanten voordelige uitvoeringsprijzen en transactie-, risico- en portefeuillebeheertools, onderzoeksfaciliteiten en beleggingsproducten te bieden, allemaal tegen lage of geen kosten, zodat ze een superieur rendement op investeringen kunnen behalen. Barron’s rangschikte Interactive Brokers nummer 1, met 5 van de 5 sterren in zijn Best Online Broker Review van 26 februari 2021.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.

Media: Katherine Ewert, [email protected]

error: Content is protected !!