Digital Media Net - Your Gateway To Digital media Creation. News and information on Digital Video, VR, Animation, Visual Effects, Mac Based media. Post Production, CAD, Sound and Music
Categories: News

Amazon Prime Video lanceert nieuwe functies voor Thursday Night Football waarmee NFL-fans van over de hele wereld hun streamingervaring aan kunnen passen

X-Ray geeft kijkers controle over hoe ze de wedstrijd ervaren en levert Next Gen Stats op een geheel nieuwe manier aan fans, aangedreven door AWS

Kay Adams en Chris Long organiseren NFL Next, een nieuwe liveshow geproduceerd door NFL Films en met deskundige inzichten exclusief op Prime Video

Twitch verdubbelt gelijktijdige streamers uitzendingen die op hun interactieve sociale videoservice uitzenden

Hannah Storm en Andrea Kremer keren terug naar play-by-play en analyse voor TNF

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)–(NASDAQ: AMZN) – Voor het derde jaar op rij brengt Amazon Prime Video NFL-fans over de hele wereld Thursday Night Football gepresenteerd door Bud Light Platinum en lanceert nieuwe innovaties waardoor Prime-leden de wedstrijd kunnen ervaren waar ze van houden als nooit tevoren, met een nieuwe line-up van inzichten en analyses van experts, toegang tot gelijke live-gegevens en een vereenvoudigde ervaring.

“We revolutioneren de manier waarop voetbalfans Thursday Night Football streamen en waardoor Prime-leden kunnen personaliseren hoe ze de wedstrijd bekijken en horen”, zegt Marie Donoghue, vice president van Prime Video Sports. “Er is iets voor elke voetbalfan – van diepere analyse van de gameplay binnen handbereik, tot onderscheidend commentaar, tot de mogelijkheid om gemakkelijk te ontdekken en bekijken op elk apparaat, overal ter wereld. We denken dat zowel oude sportfans als degenen die nieuw zijn bij de wedstrijden dol zijn op het kijken naar TNF op Prime Video en Twitch.”

Het schema van Thursday Night Football op Amazon Prime Video en Twitch begint donderdag 26 september om 20:20 uur Eastern Time met de Green Bay Packers als gastheer van de Philadelphia Eagles.

X-Ray geeft fans de controle

X-Ray voor TNF creëert kansen voor fans om het spel te bekijken en te begrijpen zonder hun ogen van het scherm te halen of een game te missen. Dit seizoen brengt X-Ray enkele van dezelfde Next Gen-statistieken die voorheen alleen beschikbaar waren voor coaches en aankondigers voor alle TNF-fans op aanvraag, bij elk spel en binnen handbereik, wat een diepere waardering voor de actie op het veld veroorzaakt. Fans kunnen in geavanceerde inzichten duiken, zoals de gemiddelde tijd van een quarterback om te gooien, de gemiddelde meters van een running back na een contact en de gemiddelde meters in afstand van een wide receiver, die worden ingeschakeld via realtime speler-tracking van Next Gen Stats.

X-Ray is beschikbaar voor American Football-fans die TNF streamen op Android, iOS en Fire TV. Prime Video maakt ook analyse onderweg mogelijk met een vindbare en gemakkelijk te gebruiken mobiele ervaring waarmee klanten realtime statistieken kunnen opvragen en afwijzen door eenvoudigweg hun telefoons om te draaien. Om toegang te krijgen tot X-Ray, kunnen fans eenvoudigweg hun telefoon omdraaien, op de knop ‘Stats by X-Ray’ op hun telefoon of tablet tikken of tijdens de wedstrijd op ‘omhoog’ klikken op de afstandsbediening van Fire TV.

Een hele andere soort NFL-show

NFL Next, een nieuwe live show van 30 minuten die exclusief beschikbaar is op Prime Video om 19:00 uur Eastern Time elke donderdag en wordt geproduceerd door NFL Films, geeft kijkers nieuw inzicht en slim commentaar van tweevoudig Super Bowl-kampioen Chris Long, Kay Adams van NFL Network en Next Gen Stats-expert James Koh. NFL Next ontvangt gasten, waaronder huidige en voormalige spelers, terwijl iconische sportjournalisten Hannah Storm en Andrea Kremer terugkeren om commentaar te leveren, naast toonaangevende play-by-play en analyses.

“We zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Amazon Prime Video om een ander soort NFL-show te produceren,” zei Ross Ketover, Chief Executive van NFL Films. “Om de talenten van Chris Long, een van de meest inzichtelijke spelers voor het spelen van deze wedstrijd, te combineren met een dynamische persoonlijkheid zoals Kay Adams, zorgt voor een show waarvan we denken dat fans er dol op zullen zijn.”

“Ik ben verheugd om er deel uit te maken van NFL Next en de Amazon-familie,” zei Chris Long. “Het was belangrijk voor mij dat mijn eerste onderneming op het gebied van American Football-uitzendingen plaatsvond op een forum waarvan ik denk dat het de kijker een uniek kijkje onder de motorkap zal bieden.”

Kies uw audio

Prime Video produceert opnieuw meerdere audio-opties om American Football-fans over de hele wereld in staat te stellen hun kijkervaring aan te passen. Naast de standaard FOX-uitzending met Joe Buck en Troy Aikman, kunnen Prime-leden kiezen uit twee extra exclusieve Prime Video-audiostreams: Hannah Storm en Andrea Kremer en de Britse Engelstalige omroepers Derek Rae en Tommy Smyth.

“Ik kan haast niet wachten op een nieuw seizoen van Thursday Night Football!” zei Hannah Storm. “Het is zo’n uitdagende en leuke kans en we hebben een geweldige groep vrouwen voor de microfoon en achter de schermen om Prime-leden ons eigen unieke perspectief op de wedstrijd te geven.”

“Ik ben heel blij dat Hannah en ik voortbouwen op ons baanbrekende eerste seizoen in combinatie met onze groeiende functies NFL Next evenals het aanbieden van de meest unieke kijkervaring met de technische innovaties van Amazon,” zei Andrea Kremer.

FOX Deportes Spaanse productie

Bovendien hebben Prime-leden in de VS en Mexico toegang tot FOX Deportes, de exclusieve Spaanstalige uitzendingen.

Doe mee met de Twitch Party

Voor het derde jaar op rij is TNF ook beschikbaar voor Twitch-kijkers, inclusief gelijktijdig gestreamd commentaar van populaire streamers op de interactieve sociale videoservice van Twitch, dus zorg dat u klaar voor bent om de gesprekken aan te vullen met uw beste gejuich, herinneringen en emoties. Veel van uw favoriete streamers zullen de matchups gelijktijdig streamen en hun unieke commentaar toevoegen aan de uitzendingen, inclusief verrassende gasten die later dit seizoen aan bod komen. Fans kunnen hun favoriete teams aanmoedigen met emoties met een NFL-thema en hun fanwezen het hele seizoen lang testen met realtime trivia over de wedstrijden. Bekijk de blogpost van Twitch voor een volledige lijst met gelijktijdige streamers voor elke week. Bezoek Prime Video om het volledige TNF-schema te bekijken en de officiële FOX-uitzending te bekijken die beschikbaar is in meer dan 200 landen en gebieden over de hele wereld.

De TNFwedstrijden die op FOX, NFL Network en Amazon Prime Video worden uitgezonden, beginnen donderdag 26 september om 20:20 uur Eastern Time met de Green Bay Packers die de Philadelphia Eagles te gast hebben. TNF-wedstrijden zijn beschikbaar om te streamen op Amazon via Prime Video en Twitch, naast NFL, FOX en FOX Deporteert digitale eigenschappen op verschillende apparaten. De beschikbaarheid van NFL Network en Amazon is onder voorbehoud.

Over Prime Video

Prime Video is een premium streamingdienst die klanten een enorme collectie digitale video’s biedt – met het gemak om op één plek te vinden wat ze willen kijken.

  • Inbegrepen bij Prime: Bekijk duizenden populaire films en tv-shows, waaronder onze prijsgekroonde Amazon Originals zoals de Emmy Award-winnaar The Marvelous Mrs. Maisel, Tom Clancy’s Jack Ryan, The Boys, Homecoming, Hanna, Fleabag, Good Omens, Carnival Row, Mindy Kaling’s Lat Night, Donald Glover’s Guava Island, de Academy Award-winnaar Manchester by the Sea en The Salesman, Academy Award-genomineerde The Big Sick en Cold War, en het prijsgekroonde Beautiful Boy, exclusieve programma’s, live sport waaronder Thursday Night Football en gelicentieerde en zelf uitgebrachte content in meer dan 200 landen en grondgebieden wereldwijd.
  • Bekijk meer met Prime Video Channels: Prime-leden kunnen meer dan 150 kanalen toevoegen in de VS zoals HBO, Cinemax, STARZ, SHOWTIME, CBS All Access, NBA League Pass en MLB.tv—zonder extra apps te downloaden en zonder kabel. Betaal alleen voor wat je wilt en annuleer op elk gewenst moment. Bezoek voor een volledige lijst met kanalen amazon.com/channels.
  • Huren of kopen: Geniet van honderdduizenden titels, waaronder nieuwe films en hele seizoenen van actuele TV-episodes, beschikbaar voor alle Amazon-klanten om te huren of te kopen.
  • Directe toegang: Kijk waar en wanneer je wilt met de Prime Videoapp op je smart TV, mobiele apparaat, Fire TV, Fire-tablet, Apple TV, Chromecast, gameconsoles, Comcast X1 of via het internet. Bezoek voor een volledige lijst van alle compatibele apparaten amazon.com/howtostream.
  • Verbeterde ervaringen: Haal alles uit elke kijkbeurt met 4K Ultra HD- en High Dynamic Range (HDR)-compatibele content. Neem een kijkje achter de schermen van je favoriete films en tv-shows met exclusieve X-Ray toegang, ondersteund door IMDb. Bewaar het voor later met bepaalde mobiele downloads voor offline kijken.

Als aanvulling op films en tv-shows omvat het Prime-lidmaatschap onbeperkte, snelle, gratis verzendmogelijkheden binnen alle categorieën op Amazon, meer dan twee miljoen liedjes en duizenden playlists en stations met Prime Music, veilige foto-opslag met Prime Photos, onbeperkt lezen met Prime Reading, onbeperkte toegang tot een catalogus van digitale luisterboeken met Audible Channels for Prime, een wisselende selectie van gratis digitale spellen en in-game verdiensten met Twitch Prime, vroege toegang tot bepaalde Lightning Deals, exclusieve toegang en kortingen op bepaalde items, en meer. Bezoek voor meer informatie of een abonnement op Prime: amazon.com/prime.

Over Amazon

Amazon laat zich leiden door vier principes: een obsessie voor de klant in plaats van een focus op concurrenten, een passie voor innovatie, toewijding aan operationele uitmuntendheid en langetermijndenken. Klantbeoordelingen, winkelen met 1 klik, gepersonaliseerde aanbevelingen, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire-tablets, Fire TV, Amazon Echo en Alexa zijn enkele door Amazon geïntroduceerde producten en diensten. Ga voor meer informatie naar amazon.com/about en volg @AmazonNews.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Amazon.com, Inc.

Media Hotline

Amazon-pr@amazon.com
www.amazon.com/pr

Staff

Recent Posts

Sandbox VR Launches U.S. Franchise Program

Premium location-based virtual reality brand seeks qualified multi-unit candidates to expand footprint across the U.S.SAN…

15 hours ago

Forge and Xterio Announce Partnership

The strategic partnership aims to promote Xterio first and third-party games leveraging the growing Forge…

21 hours ago

Hotel Association of NYC Foundation Annual ‘Red Carpet Hospitality Gala’ Lights Up Big Apple

Event honored Hyatt’s Susan Santiago & Robin Hood Foundation’s Richard BueryNEW YORK--(BUSINESS WIRE)--The Hotel Association…

22 hours ago

New Logi AI Prompt Builder Software: Fast, Fluent, Fluid AI Access, For Free

New tool transforms Logitech keyboards and mice into shortcuts to ChatGPT fluencyLAUSANNE, Switzerland & SAN…

22 hours ago

Pinterest to Announce First Quarter 2024 Results

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)--Pinterest, Inc. (NYSE: PINS) will release financial results for the first quarter 2024…

22 hours ago

Sony 16-25mm F2.8 G Lens Introduced; Compact Ultra-Wide 16-25mm f/2.8 G Lens Preorder and More Info at B&H Photo

Photography News: Sony has announced another compact and versatile zoom—the FE 16-25mm f/2.8 G lens—featuring…

2 days ago