Digital Media Net - Your Gateway To Digital media Creation. News and information on Digital Video, VR, Animation, Visual Effects, Mac Based media. Post Production, CAD, Sound and Music
Categories: News

A Zynga Merge Magic! névvel új, lebilincselő puzzle-kalandjátékot adott ki

A rendkívül sikeres Merge Dragons! és Merge Magic! folytatásában a játékosok új, mitikus teremtményeket hozhatnak létre

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ma bejelentette, hogy Merge Magic! névvel vadonatúj, világszerte elérhető puzzle-kalandjátékot adott ki, amelyben a játékosok rejtélyes világokba utazva megszabadíthatják azokat az átoktól azzal, hogy különféle teremtményeket olvasztanak eggyé és új tárgyakat párosítanak össze, és így olyan jutalmakat nyernek, amelyek lehetővé teszik, hogy a játék során újabb és újabb elbűvölő meglepetésekben legyen részük.


A Merge Magic! fejlesztője a Gram Games stúdió, amelynek nevéhez olyan globális sikertermékek fűződnek, mint a Merge Dragons!, a 1010! és a Six!. Az új játék látványos, lenyűgözően új grafikát és lebilincselő játékmenetet kínál, amelynek során a puzzle darabjait saját, különleges varázslényekkel teli kertjükben párosíthatják össze a játékosok. Elgondolkodtál valaha azon, hogyan nézne ki egy páva és egy macska eggyé olvasztva? A Merge Magic!-ben a ‘Pácska’ csak egyike a soha nem látott, minden képzeletet felülmúló, hibrid állatoknak, amelyeket a játék során megismerhetsz.

Egy olyan új kirakós játékot akartunk megalkotni, amelyben a játékosok valóban bármit bármivel összeolvaszthatnak, hogy soha nem látott, különös, mitikus teremtményeket hozzanak létre” – magyarázta Eren Yanik, a Gram Games vezető termékfelelőse. “A Merge Magic!, amely a párosítási lehetőségek szinte végtelen sorát kínálja, új magasságokba emeli a nevünkkel fémjelzett ‘párosíts és hozz létre újat’ játéktípust, és elmélyült felfedezést és lebilincselő játékélményt biztosít a játékosoknak a mágikus birodalomban folytatott utazásuk során. A játékhoz a jövőben kiadásra kerülő ún. in-game (játékon belüli) események (nem utolsó sorban az idei őszre tervezett események és a Halloween epizód) szintén számos különféle lehetőséget kínálnak a játékosok közösségének az interakcióra annak érdekében, hogy a közös játék még élvezetesebbé tegye a játékmenetet.”

A Merge Magic! játék során a játékosok elbűvölő történetekkel ismerkedhetnek meg és különleges küldetéseket teljesíthetnek Mythia varázslatos világában, ahol a különféle tárgyak és lények ‘összeolvasztásával’ jobb és erősebb dolgokat hozhatnak létre, melyek segítik őket feladataik végrehajtásában. A játékban az egyetlen reményt az elvarázsolt világ átoktól való megszabadítására a játékosoknak az a különleges képessége adja, hogy bármit össze tudnak olvasztani: tojásokat, fákat, kincseket, csillagokat, bűvös virágokat, sőt még mitikus lényeket is.

A Merge Magic! a játékosokat fantasztikus új világokba repíti el, ahol olyan mitikus lényekkel ismerkedhetnek meg, mint például az erős egyszarvú és a bátor tündér, és olyan soha nem látott hibrid teremtményeket hozhatnak létre például egy elefánt és egy pillangó összeolvasztásával, mint a ‘pillfánt'” – mondta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. “A játékosok több órányi élvezetes játékra számíthatnak, miközben felfedeznek varázslatos tárgyakat, létrehoznak csodálatos teremtményeket és újabb és újabb világokat szabadítanak meg az átoktól.”

A tojásokból csodadolgok kelhetnek ki, amelyek új, még erősebb hibrid lényekké válhatnak. A játékosoknak számos érdekfeszítő puzzle szinten kell túljutniuk, rejtvényeket kell megoldaniuk, és különféle tárgyakat/dolgokat/lényeket kell összepárosítaniuk ahhoz, hogy elnyerjék a jutalmakat, amelyeket összegyűjtve saját kertjüket bővíthetik és gondozhatják.

Készülj fel a varázslásra – párosíts, olvassz össze és nevelj fantasztikus lényeket, hogy a kerted minél tökéletesebbé tehesd!

A játék rövid leírása:

  • Fedezd fel fantasztikus tárgyak százait, amelyeket össze kell olvasztani, illetve párosítani, majd megfelelően használni ahhoz, hogy a 80 kihívást teljesítsd!
  • Találkozz tündérekkel, egyszarvúakkal, minotauruszokkal és olyan soha nem látott hibrid lényekkel, mint a Pácskák (pávába oltott macska) és számos más csodás teremtménnyel.
  • A kerten átok ül: harcolj, hogy felszálljon a köd és megszabadítsd az átoktól, hogy újra virágozhasson és visszaadhasd a teremtményeknek az otthonukat!
  • Óvakodj a boszorkányoktól: a rejtvények megfejtése során gonosz boszorkányok keresztezhetik az utad, úgyhogy légy óvatos!
  • Vegyél részt a gyakran elérhető, különleges eseményeken, melyek során egyre fejlettebb teremtményeket vihetsz vissza a kertedbe!

A Merge Magic! már letölthető ingyenesen iOS-os és Androidos eszközökre egyaránt.

A szerkesztő megjegyzése:

  • A Merge Magic! sajtóanyagáért, ideértve az előzetes bemutató videót is, kérjük, kattintsonide.

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra ( www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebookon!

Amit a Gram Games-ről tudni kell…

A Gram Games mobiljátékokat fejlesztő stúdió, amely elkötelezett olyan magas minőségi színvonalat képviselő közösségi játékok fejlesztése iránt, amelyek a játék révén valódi barátságokat hoznak létre a játékosok között. A 2012-ben alapított és a Zynga által 2018-ban felvásárolt Gram Games az ágazat elismert szakértőiből álló csapatot épített fel, amely a vállalat londoni és isztambuli stúdióiban való munkája során küldetésének tekinti olyan lebilincselő mobiljátékok megalkotását, mint például a Merge Dragons! és az 1010!. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: www.gram.gs.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt olyan dolgokkal kapcsolatosak, mint a Merge Magic! in-game események jövőbeli kiadása. Az előremutató állítások gyakran tartalmaznak olyan szavakat, mint például a “kilátás”, “tervezett”, “előre vetített”, “szándékozik”, “fog”, “előre láthatóan”, “úgy hisszük”, “célunk”, “várakozásaink szerint”, és a jövő idejű állítások általában előremutató állításnak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban szereplő tervek sikeres megvalósítását jelentős kockázati és bizonytalansági tényezők, illetve feltételezések befolyásolják. Ezért a jelen sajtóközlemény olvasóit arra intjük, hogy ne támaszkodjanak túlzott mértékben ezekre az előremutató állításokra, amelyek a jelen sajtóközlemény kiadásának időpontjában rendelkezésünkre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. A fent említett kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről további, részletesebb információk az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban “SEC”]) cégünk által benyújtott vagy a jövőben benyújtásra kerülő nyilvános dokumentumokban találhatók, amelyeknek másolata elérhető honlapunk Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a következő internetes címen: http://investor.zynga.com, vagy a SEC honlapján a következő internetes címen: www.sec.gov.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Sarah Ross | Zynga

saross@zynga.com | 310-924-1404

vagy

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa

ONE PR Studio (a Zynga képviselője az USA-ban) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Staff

Recent Posts

Intevac Announces First Quarter 2024 Financial Results

SANTA CLARA, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Intevac, Inc. (Nasdaq: IVAC) today reported financial results for the first quarter…

5 hours ago

Aulos Bioscience to Present Updated Phase 1/2 Clinical Trial Results for Novel IL-2 Therapeutic AU-007 in Advanced Solid Tumor Cancers at 2024 ASCO Annual Meeting

LARKSPUR, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Aulos Bioscience, an immuno-oncology company working to revolutionize cancer care through the development…

6 hours ago

Strike Launches Bitcoin App in Europe

Strike offers buy bitcoin, global payments, and more to customers in EuropeCHICAGO--(BUSINESS WIRE)--Strike, the global…

6 hours ago

Iceberg Summit Unveils Speaker Lineup for May 14-15 Free, Virtual Event

The agenda of more than 30 sessions includes speakers from Apple, Bloomberg, ByteDance, Google, Netflix,…

6 hours ago

Hexnode Survey Reveals Cybersecurity Imbalance in Supply Chain Impeding Adoption of Emerging Technologies

Inefficient Incident Response Plans, unskilled employees, and unmanaged third parties to blame; Emerging technologies show…

6 hours ago

UPROXX Studios Blazes Independent Path

Founder and CEO Jarret Myer Acquires Iconic Media Brands Uproxx, HipHopDX, Dime Magazine will.i.am Joins…

6 hours ago