Digital Media Net - Your Gateway To Digital media Creation. News and information on Digital Video, VR, Animation, Visual Effects, Mac Based media. Post Production, CAD, Sound and Music
Categories: News

A Zynga kiadta Puzzle Combat elnevezésű, modern, match-3 mobiljátékát

A Puzzle Combat, amely a rendkívül népszerű Empires & Puzzles játék folytatása, a szerepjátékos mobiljátékok elemeit egyedi párosítási kombinációkkal ötvözi

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–(BUSINESS WIRE)– Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy világszerte megjelentette Puzzle Combat elnevezésű, új, match-3 (3 egyforma elem megtalálását célzó) akció-szerepjátékos (RPG) mobiljátékát, amelyben a játékosok hősöket toboroznak, bázisokat építenek és csaták keretében más játékosokkal versenyeznek (player-vs-player [PvP]) egy zombikkal teli világban. A Puzzle Combat fejlesztője a Zynga Inc. leányvállalata és a rendkívül népszerű játék, az Empires & Puzzles kidolgozója, a helsinki székhelyű Small Giant Games.


A Puzzle Combat mobiljátékban a játékosok a veszedelmes Horrorhadseregbe (Dread Army) tartozó ellenségekkel csatáznak, miközben minden egyedi párosítás eredményeként növekszik erejük. A játékosok kémeket, orvosokat, tűzszerészeket és számos egyéb segítőt toboroznak, akik támogatják őket a harcban, és akiknek mindegyike egyedi, különleges támadási módszerrel rendelkezik. A játékosok ugyanakkor bevehetetlen bázisokat is létrehoznak öntödék, műhelyek, képzést végző iskolák és táborok építése és átalakítása révén.

„A Puzzle Combat a már jól ismert, szórakoztató match-3 játékmenetre alapozva biztosítja a játékosok számára a kiemelkedő hősökből összeállított kommandó irányításának izgalmait” – magyarázta Jose Saarniniemi, a Small Giant Games ügyvezető igazgatója. „Az Empires & Puzzles legfontosabb elemei és egy új, modern, harcos témájú játék ötvözésének köszönhetően a Puzzle Combat játékosai elmerülhetnek egy dinamikus, izgalmakban bővelkedő, zombikkal teli virtuális világban. Várakozásaink szerint a ma megjelentetetett Puzzle Combat elkötelezett játékosok közösségének kialakulását fogja eredményezni. A játékot olyan további témákkal és továbbfejlesztett funkciókkal fogjuk majd bővíteni, amelyek minden bizonnyal elnyerik a játékosok tetszését szerte a világon.”

A Puzzle Combat a játékosokat PvP csatákban állítja szembe a világ más tájain élő játékosokkal. A harc megnyerése érdekében a játékosok több száz egyedi képességekkel bíró, erős hőst sorakoztathatnak fel maguk mögé, és különféle fegyvereket gyűjthetnek, melyeket a csata során használhatnak, illetve bizonyos eredmények elérése esetén nagyobb erejű fegyverre cserélhetnek. Ahogy a játékosok fejlődnek, csatlakozhatnak szövetségekhez, hogy megosszák egymással a legjobb taktikákat és nagy kihívásokat jelentő csapatrendezvények keretében versenyezzenek, ahol népszerűsíthetik hőseiket, együtt léphetnek magasabb szintre és kialakíthatják a legjobb kommandót.

A játék legfontosabb jellemzői közé tartoznak a következők:

  • Több mint 200 egyedi hős, akiket a játékosok gyűjthetnek és még erősebbé tehetnek.
  • Pörgő, gyors ütemű match-3 játékmenet, amely során a hasonló lapokat egyedi kombinációban párosító megoldásokért jutalomként különleges támadóerő jár.
  • Bázisépítés a toborzott hősök képzése, ennivaló biztosítása érdekében való gazdálkodás, fémek bányászata, kulcsfontosságú hadiszerszámok készítése és számos egyéb tevékenység céljára.
  • Kiterjesztett PvP rajtaütési szezon, amely során értékes jutalmak nyerhetők.
  • Együttműködő (szövetségi) játékmódok, melyek az erős hadigépek szétszerelését, a riválisok csapatküzdelmek keretében való megtámadását és a csapatesemények során való dominancia elérését szolgálják.
  • Szociális jellemzők: például globális és a játékos szövetségébe tartozó tagokkal való csevegés, melyek során a játékosok megismerhetnek új technikákat és létrehozhatnak csapatokat a következő játékszint elérése érdekében.
  • Korlátozott ideig tartó események, melyek során egyedi jutalmak nyerhetők, és a játékosok harcolhatnak más játékosok ellen.

A Puzzle Combat ingyenesen letölthető iOS-os és Android-os eszközökre.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalakra:

Facebook
Twitter
Instagram

A Zynga a 2021-es év első negyedévében elért pénzügyi eredményeit piaczárás után, 2021. május 5-én, szerdán hozza nyilvánosságra.

A szerkesztő megjegyzése:

A Puzzle Combat sajtóanyagáért kérjük, kattintson ide.

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kel…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™Empires & Puzzles™Merge Dragons!™Merge Magic!™Toon Blast™Toy Blast™Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a  Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját:Zynga blog.

ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz, ideértve, többek közt, a Puzzle Combat kiadásával kapcsolatos várakozásainkat (beleértve a megjelentetését és fogadtatását, a játékosok általi elfogadását, a játék jellemzőit és legfőbb érdekességeit, valamint az általános növekedési lehetőségeket). Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a „lesz”, „tervezett”, „szándékozik”, „előre láthatóan”, „úgy hisszük”, „célkitűzés”, „várhatóan”. A jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban „SEC”]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata elérhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Zynga médiakapcsolatok:

Jenny Taylor

jetaylor@zynga.com | (310) 849-0648

Linda Chung

lchung@zynga.com | (917) 226-8550

Staff

Recent Posts

The Next Generation Street Racing Fantasy Starts Today in Need for Speed™ Unbound

Step Into the World of Lakeshore City Where Graffiti Comes to Life in a Racing…

1 day ago

Cisco Investments and Third Culture Capital Among Notable Investors in Voiceitt’s Latest Funding Round to Scale its Accessible Speech Recognition

Latest funding round accelerates commercialization of leading voice tech startup’s next-generation technology and expands its…

2 days ago

Global Smartphone Shipments Continue to be Impacted by Slowed Demand and Setbacks in China, According to IDC Tracker

NEEDHAM, Mass.--(BUSINESS WIRE)--#Android--An updated forecast for the worldwide smartphone market from International Data Corporation (IDC)…

2 days ago

凯悦继续实施轻资产增长战略,计划收购Dream Hotel Group

此次收购将为凯悦新增专注于充满活力的餐饮和夜生活体验的快速增长品牌组合,扩大凯悦独特的生活方式酒店服务 芝加哥--(BUSINESS WIRE)--(美国商业资讯)--凯悦酒店集团(Hyatt Hotels Corporation, NYSE: H)和Dream Hotel Group宣布达成一项协议,由凯悦旗下关联公司收购包括Dream Hotels、The Chatwal Hotels和Unscripted Hotels品牌在内的Dream Hotel Group旗下生活方式酒店品牌和管理平台,以及分布在美洲、欧洲和亚洲的一些首要酒店市场的酒店。…

2 days ago

凱悅繼續實施輕資產成長策略,計畫收購Dream Hotel Group

此次收購將為凱悅新增專注於充滿活力的餐飲和夜生活體驗的快速成長品牌組合,擴大凱悅獨特的生活風尚酒店服務 芝加哥--(BUSINESS WIRE)--(美國商業資訊)--凱悅酒店集團(Hyatt Hotels Corporation, NYSE: H)和Dream Hotel Group宣佈達成協議,由凱悅旗下關係企業收購包括Dream Hotels、The Chatwal Hotels和Unscripted Hotels品牌在內的Dream Hotel Group旗下生活風尚酒店品牌和管理平臺,以及分佈在美洲、歐洲和亞洲的一些首要酒店市場的酒店。…

2 days ago

FashWire Announces 2022 Finalists Selected to Take Part in its Coveted FastPitch Competition

12 marketplace brands will take the virtual stage to compete for $10,000 and priceless advice…

2 days ago